"Paramore" jauns video, ģitārists izlaidīs tūri (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu grupas "Paramore" ģitārists Džošs Faro (Josh Farro) izlaidīs grupas koncertus Austrālijā, Jaunzēlandē, Japānā, Filipīnās un Singapūrā, lai visu uzmanību veltītu savām gaidāmajām kāzām.

"Kā daudzi no jums, iespējams, jau zina, esmu saderinājies," viņš raksta savā blogā. "Tādēļ esmu nolēmis nedaudz atpūsties no muzicēšanas un kārtīgi izplānot visu, kas saistīts ar kāzām. Tieši tādēļ es nepievienošos grupai gaidāmajā "Pacific Rim" tūrē. Grupa mani ļoti atbalsta, un esmu par to pateicīgs."

Faro minētajos koncertos aizstās ģitārista Teilora Jorka (Taylor York) brālis Džastins.

"Viņš ir fantastisks čalis," Faro piebilda. "Ticiet man, ir dīvaini, ka kāds tevi aizstāj, taču šis gaidāmais notikums man ir ļoti, ļoti nozīmīgs. Ceru, ka jūs to sapratīsiet. Es drīz būšu atpakaļ!"

Paramore izziņojuši arī gaidāmā jaunā albuma "Brand new eyes" singla nosaukumu - tas būs "The Only Exception" (Jocīgi, ka tas nav "Playing God" - aut. piezīme). Veikalu plauktos tas (skat. video) nonāks 5.aprīlī.

Grupu Paramore veido vokāliste Heilija Viljamsa, ģitāristi Džošs Faro (Josh Farro) un Teilors Jorks, bundzinieks Zaks Faro (Zack Farro) un basģitārists Džeremijs Deiviss (Jeremy Davis). Grupas iepriekšējais albums – 2007.gada – visā pasaulē pārdots 2 miljonos eksemplāru.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu