Didžus žūrijai mēģinās iepatikties ar valsi (173)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Nākamajā TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 3" aktrise, raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Santa Didžus ar savu deju partneri Māri Pūci žūrijai atrādīs valsi. Abi ir īpaši satraukti par uzstāšanos.

Santa Didžus ar deju partneri Māri Pūci gatavo valsi un sākuši nopietni satraukties par gaidāmo tiešraidi. Pirms šova abi dalībnieki jutās mierīgi, jo Santa Didžus deju soļus apguva ātri, bet M.Pūci mierināja un iedrošināja "Dejo ar zvaigzni 2" iegūtā 2.vieta, bet nu situācija mainījusies. Māris Pūce kļuvis daudz prasīgāks pret savu partneri, mēģinājumiem tiek veltīts daudz vairāk laika, tie notiek biežāk un kļuvuši daudz kvalitatīvāki.

Pirmajā šova pārraidē abi izpildīja ča ča ča, ko žūrija novērtēja ar 24 punktiem, tādējādi pāri ierindojot sestajā vietā. Lai gan vērtējums nebija vissliktākais, žūrijas komentāri bija visai dzēlīgi.

Spēkavīrs Raivis Vidzis: "Santa, kā tajā reklāmā, sīkie aiz sajūsmas pat spiegs! Lūgums, redzu, ka Māris patiešām kopš iepriekšējā šova nav dejojis gadu - to nodod viņa vaigi. Ir, ir bišķiņ uzēdis - paprasi Aivaram diētu.  Viņš laikam grib būt kā es un Valters Krauze! Nē, jo vairāk dejosiet, tad arī uz ciskām uzies kleitas un bikses!"

Horeogrāfs Valērijs Mironovs:

"Pie visa vainīgs ir tikai un vienīgi liekais svars! Nometīsiet svaru, būs labāk! Nenometīsiet - ātri vien no šova izkritīsiet!"

Horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs: "Bija spilgti un emocionāli, bet tehniski jūs neesat gatavi šovam. Ir jāstrādā, un tad jau arī liekie kilogrami kritīs nost!"

Deju pedagoģe Anita Šmite: "Man patika emocijas, un tomēr dejā Santai to bija par daudz. Jāklausa vairāk deju partnerim!"

Kā pārim klāsies, dejojot valsi, redzēsim jau šo svētdien, 21. februārī, TV3.

Komentāri (173)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu