Mitsubishi Outlander apskats (41)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Mitsubishi krosovers iemantojis tieši tādu pašu radiatora resti, kāda redzama uz kareivīgajiem Mitsubishi Evolution un Ralliart. Sākumā šis modelis bija izgatavots pēc iespējas līdzīgāks īstenajam apvidniekam Pajero, taču viss plūst un mainās – arī Outlander imidžs.

Daudzi izvēlas feislifta modeļus tādēļ, ka automašīnai izārstētas visas bērnu slimības. Outlander nav pirmā svaiguma, tāpēc tajā daudz kas ielikts par velti. Panelis apšūts kā luksusklases automašīnām. Arī stūre ir kā vajag, piedevām pie tās ir variatora slēdzīši.

Outlander priekšrocība vienmēr bijusi attīstītāka pilnpiedziņas sistēma nekā caurmēra kompaktajiem sport utility automobiļiem. Trīs dažādi transmisijas režīmi ļauj braukt tikai ar priekšējo piedziņu vai, gluži otrādi, lauzties cauri kupenām ar sabloķētu pilnpiedziņu. Traktors, kas iztīra ceļu, Outlander īpašniekam nav jāmeklē. Outlander ārējo dizainu raksturo hromētas detaļas, ksenona lampas, vieglmetāla diski, pilnīgi jauna tumši zila krāsa.

Lai gan Outlander saskaņā ar savu nosaukumu vēl arvien ir ārzemnieks, tagad tas labāk orientējas vietējos apstākļos, jo aprīkojumā ir navigācija ar Latviju, turklāt automobilim ir piecu gadu garantija.

Atkarībā no aprīkojuma līmeņa Outlander tiek piedāvāts ar trešo sēdekļu rindu, kas ielocīta bagāžniekā. Vietas gan tajā ir ļoti maz, taču, salokoties kā vergam galerā, kādus 100 kilometrus var nobraukt.

Outlander 2,4 litru motoru Mitsubishi dīleris komplektē tikai ar variatoru. Tas ir arī loģiski, jo šādi auto ar manuālajām pārnesumkārbām nav sevišķi pieprasīti. Modelim ar PSA koncerna dīzeļmotoru savukārt ir divsajūgu TC-SST pārnesumkārba. Mitsubishi Outlander ar benzīna motoru maksā, sākot ar 26 300 eiro, taču dīleris piedāvā ievērojamas atlaides.

Lai uzzinātu vairāk par Mitsubishi Outlander, kurš piemērījis EVO masku, skaties VIDEO.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu