Svensens triumfē klasikā, latvieši startē pieticīgi (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro zelta medaļu Vankūveras olimpiskajās spēlēs ceturtdien Norvēģijai izcīnīja biatlonists Ēmils Hegle Svensens, kas palika nepārspēts 20 kilometru individuālajā distancē. Labākais no latviešiem, ieņemot 37. pozīciju, bija Edgars Piksons.

Papildināts viss teksts.

Latvijas komandas līderis Ilmārs Bricis cerības uz labu rezultātu atstāja jau pirmajā šautuvē, kur palika trīs neskarti mērķi.

Bricis pa reizei kļūdījās arī nākamajās trijās ugunslīnijās un ar sešiem nesašautiem mērķiem ierindojās 74. vietā, kas bija zemākā pozīcija Latvijas komandā. Kristaps Lībietis ieņēma 70. vietu, bet Kaspars Dumbris finišēja 73. vietā 88 dalībnieku konkurencē

Edgars Piksons
Edgars Piksons Foto: LOK/LETA

Vienu soda minūti nopelnījušā Svendsena rezultāts bija 48 minūtes un 22,5 sekundes. Bjerndālens un Novikovs uzvarētājam zaudēja 9,5 sekundes. Savukārt divus mērķus nesašāvušais Piksons no čempiona atpalika četrarpus minūtes.

Kā ziņots, 100. zelta medaļu ziemas olimpisko spēļu vēsturē savai valstij ceturtdien izcīnīja norvēģiete Tūre Bergere, kura triumfēja 15 kilometru klasiskajā distancē sieviešu konkurencē.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu