''Arsenal'' treneris Vengers: Neko tādu nebiju piedzīvojis (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc vakardienas zaudējuma UEFA Čempionu līgas spēlē pret ''Porto'' (1:2) Londonas ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers bija ļoti vīlies par spēles rezultātu un tiesāšanu.

''Ir gūti sagremot šādu zaudējumu. Vārtus, kādus ielaidām, ir grūti iztēloties Čempionu līgas spēlē. Bumbas atspēlēšana vārtsargam bija nejaušība, tas netika darīts ar nodomu. Tādēļ ir grūti izprast tiesneša lēmumu, kad tika piešķirts brīvsitiens,'' neizpratnē par tiesnešu lēmumu bija Vengers.

''Tiesnesis ļāva izspēlēt bumbu tik ātri, kad netiešais brīvsitiens bija tik tuvu vārtiem. Kā vispār var tos nosargāt? Tas bija vēl drošāks vārtu guvums nekā 11 metru soda sitiens. Neko tādu nebiju piedzīvojis, jo tiesnesis mums pat nedeva iespēju aizsargāties. Šajā situācijā nebija pat vārtu gūšanas momenta, bet tiesnesis to uzdāvināja. To ir grūti saprast, jo varbūt neesmu pietiekami inteliģents,'' emocionāli turpināja londoniešu treneris.

Vengers norādīja, ka zaudējumu piedzīvoja visa komanda, tādēļ izvairīgi komentēja vārtsarga Lukaša Fabianska kļūdu pirmajos zaudētajos vārtos un saglabāja optimismu. ''Nevēlos visu priekšā tagad izvērtēt Lukaša sniegumu. Ir jāpieņem, ka gan uzvar, gan zaudē komanda. Mums joprojām ir labas iespējas mainīt notikumus otrajā spēlē.''

Tikmēr ''Porto'' galvenais treneris Jesualdo Ferreira vārtu guvumā neko nosodāmu nesaskatīja: ''Vārti tika gūti pareizi, tas bija ''Porto'' spēlētāja inteliģences nopelns. Tjerī Anrī to pašu ir darījis, spēlējot ''Arsenal'' rindās,'' vēsta ESPN.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu