E-talonu automāts iekasē braukšanas maksu no trim biļetēm uzreiz (80)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Gada pārsteigumu piedzīvoju sestdien. Ar mazbērniem braucām uz Zooloģisko dārzu. Mums bija vajadzīgas divas biļetes. Es decembrī biju nopirkusi divus dzeltenos e-talonus. Ar mierīgu sirdi iekāpām autobusā. Tikai izrādījās, ka taloni jau izlietoti," neizpratnē ir kāda TVNET lasītāja.

"Pa pilsētu pārvietojos ar trolejbusu. Esmu nopirkusi mēnešbiļeti. Šoks bija ne pa jokam! Rēķināju, ka man vēl 7 braucieni. Labi, ka bija nauda makā! Kas bija noticis?

Dzeltenos talonus turēju somas iekšpusē. Zilais talons bija nodalījumā ārpusē. Bija reizes, kad zilo talonu validēju ar somu, kad vairāk cilvēku - izņēmu no somas. Un tajās reizēs, kad pieliku somu, es par braucienu esmu samaksājusi trīskārši!

Gribu dalīties ar citiem, jo "Rīgas satiksme" tomēr varētu brīdināt cilvēkus. Esmu redzējusi tikai to "labo" reklāmu, ka biļetes var validēt, neizņemot no somas, kabatas utt. Tikai, ka vienā piegājienā uzreiz 3 biļetes..."

Komentāri (80)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu