LNT turpina ar "O.C." trešo sezonu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēdējais gads vidusskolā - tam jābūt vislabākajam! Populārā jauniešu seriāla "O.C.: Kaislības Kalifornijā" jaunās sezonas sērijas LNT kanālā no 28. februāra svētdienās plkst. 10.45.

"O.C." otrā sezona beigusies ar ne vienu vien traģēdiju - Kērstina dodas ārstēt atkarību no alkohola, Trejs ir sašauts, Kalebs ir miris. Nākamā sezona sākas intriģējoši...
Mēs jau gan zinām, kas sašāva Treju, taču jautājums, kurš par to tiks sodīts, paliek aktuāls. Šarlote, ar kuru Kērstina sadraudzējusies klīnikā, šķiet draudzīga, tomēr nav iespējams nepamanīt viņas tumšo, noslēpumaino ēnu. Vai viņa būs Kērstinai kas tāds, kas Marisai bija Olivers seriāla pirmajā sezonā? Vai iespējams divreiz iekāpt tajā pašā upē, kā mēģina izdarīt Džimijs un Džūlija? Vai mīlestība, rūpes par Marisu, kurai draud cietumsods, vai varbūt cerības uz iespaidīgo Kaleba mantojumu saturēs abus kopā pietiekami stipri?

Taču vissvarīgākais ir tas, ka Raienam, Setam, Marisai un Sammerai sākas pēdējais gads vidusskolā. Tam taču jābūt visbrīnišķīgākajam, jo viss tiks darīts pēdējo reizi. Seriāla autors Džošs Švarcs uzsver, ka seriāla varoņiem ir jāaug: "Mēs negribējām, lai šis būtu viens no šoviem, kas aizkavējas vidusskolā pārāk ilgi. Nekad to neesmu uzskatījis par vidusskolas šovu. Skolas absolvēšanas brīdis ir ļoti svarīgs jauniešiem un viņu vecākiem. Tas ir kas tāds, par ko mēs noteikti gribam pastāstīt."   

Marisas tētis Džimijs nebūs vienīgais, kas atgriežas Ņūportā, - tāpat uz neilgu laiku arī Anna, tik ļoti jaukā Seta draudzene no 1. sezonas sērijām. Jau pašā sezonas sākumā iepazīsimies ar vairākiem neredzētiem Ņūportas skolas skolēniem - ambiciozo Teilori Taunsendu, sērferiem Kevinu Volčoku un Džoniju Hārperu. Priekšplānā izvirzīsies vēl viens tēls - Marisas mazā māsiņa Keitlina, kas ilgi bijusi projām internātā un nemaz vairs nav maza. Keitlīnas lomu no Šeilīnas Vudlijas seriāla pirmajā sezonā pārņem jauniņā modele un aktrise Villa Holanda, režisora Braiena Depalmas audžumeita. Daudzsološo jauno aktrisi Nikiju Rīdu redzēsim Seidijas Kembelas lomā.  

Savos pirmsākumos "O.C." bija īsts jauniešu populārās kultūras fenomens, kas ne tikai sapulcēja nepieredzētu skatītāju skaitu, bet ne uz mirkli nepazuda no jauniešu žurnālu lappusēm. Ar tik ļoti pievilcīgo galveno varoņu dubultpāri, kas tiek dēvēti par slavenāko četrinieku kopš "ABBA" laikiem, asprātīgajiem dialogiem, lielisko Edrienu Brodiju Seta lomā, kurš ikkatru scenārija frāzi prot pārvērst par joku, un intriģējošām sižeta līnijām seriālam izdevās piesaistīt gan pusaudžu, gan pieaugušo auditoriju.
"O.C." trešā sezona nav tā pēdējā, taču ne tikai skolas absolvēšana tās beigās rada beigu noskaņu, pēdējā sērijā notiek kas tāds, kas uzticīgākajiem faniem padara turpinājumu neiespējamu. Pēc tās nekas vairs nebūs kā senāk. Mēs kļūstam par lieciniekiem šā varenā šova beigu sākumam...

Populārā jauniešu seriāla "O.C.: Kaislības Kalifornijā" (The O.C. Jauniešu seriāls. 3. sezona - 2005./ 2006.g., ASV.) jaunās sezonas sērijas LNT kanālā no 28. februāra svētdienās plkst. 10.45.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu