Jauns raidījums par Krievijas slavenībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"REN TV Baltija" kanālā pirmdienās skatāma jauna izklaidējoša programma "Atklāj zvaigzni. Ekskluzīva intervija". Par programmas pirmajiem viesiem kļuvuši populārie dziedātāji Anželika Varuma un Leonīds Agutins. Šī raidījumu sērija "REN TV Baltija" kanālā būs skatāma pirmdienās plkst. 21:45.

Filmēšanas laukumā pirmā ieradās Anželika Varuma. Leonīds Agutins ievērojami kavējās un uz sievas telefona zvaniem neatbildēja. "Es sāku baidīties, vai viņš vispār ieradīsies uz interviju. Bet pēc kāda brīža Leonīds tomēr bija klāt kopā ar muzikantu grupu. Kā izrādījās, viņi atsteidzās tieši no koncerta," stāsta programmas producents Arturs Pavloffs.

Bija redzams, ka Agutins pēc koncerta ir noguris, tāpēc sākumā lielāka stāstītāja bija Anželika. Taču pēc neilga laika Leonīds atguva mundrumu un aktīvi iekļāvās sarunā. Abi mākslinieki bija pārsteidzoši atklāti.

"Bija plānots nofilmēt apmēram četrdesmit minūšu materiālu, taču dzīvesbiedri intervijā tā aizrāvās, ka mēs uzņēmām vairāk nekā stundu garu ierakstu," pēc intervijas nofilmēšanas iespaidos dalījās programmas režisors Džerijs Pavloffs.

Intervijā Anželika atzinās, ka tēvs – komponists un aranžētājs Jurijs Varums – joprojām neuztver viņu kā dziedātāju. Tāpēc visas dziesmas viņa it kā dzied tēvam, lai pierādītu, ka kļuvusi par īstu profesionāli.

Atklātā saruna nevarēja neskart privātās dzīves aspektus. Pirms kāda laika presē bija parādījušās baumas par pāra šķiršanos. Taču Anželika izkliedēja tādas ievirzes runas:

"Es ar lepnumu nesu šā nopelniem bagātā mākslinieka sievas statusu un atteikties no tā negrasos!"

Par projektu

Raidījumu sērijas "Atklāj zvaigzni. Ekskluzīva intervija" filmēšana notika laika posmā no pagājušā gada  jūlija sākuma līdz augusta vidum Latvijā, Jūrmalā. Kopumā tika nofilmētas 38 intervijas ar vispazīstamākajiem Krievijas māksliniekiem: Dimu Bilanu, Sergeju Lazarevu, Valēriju Ļeontjevu, Tīnu Kandelaki, Valēriju, Andželiku Agurbašu, Timuru Rodrigesu un daudziem, daudziem citiem.

Šo programmu veidoja 28 profesionāļu komanda no producentu kompānijas „Pavloff Entertainment". Raidījuma vadītāja – rīdziniece Vlada Stoļičnaja, populāra radio un TV raidījumu vadītāja, modele un aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu