Kovela labdarība gūst atbalstu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas šovu "American Idol" ("Amerikāņu elks") un "The X Factor" žūrijas locekļa Saimona Kovela (Simon Cowell) kūrētais labdarības singls "Everybody Hurts" šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes singlu topu.

R.E.M. dziesmas jaunklāta versija, kuru Haiti zemestrīcē cietušajiem iedziedājuši daudzi šobrīd populāri popmūzikas dziedātāji (Leona Lewis, Take That, Robbie Williams, Cheryl Cole), pirmajā nedēļā pārdota 453 000 eksemplāros.

Iepriekšējo nedēļu līderis 23 gadus vecais Minesotas mākslinieks Adams Jangs (Adam Young) jeb "Owl City" ar "Fireflies" (Universal Island) noslīdējis uz 2.vietu.

Pirmajā desmitniekā stabili nostiprinājušies jaunā amerikāņu TV seriāla "Glee" dziedošie aktieri ar "Don't Stop Believin'" un "Halo/Walking On Sunshine".

Šadē
Šadē Foto: Publicitātes foto

Savukārt Apvienotās Karalistes albumu topa augstāko pakāpienu šonedēļ izdevies nosargāt amerikāņu pop un r&b dziedātājai Alīšai Kīzai (Alicia Keys) ar plati "The Element of Freedom". Angļu dziedātāja Šadē (Sade), kas laidusi klajā savu jaunāko studijas albumu "Soldier of Love", kas seko pirms desmit gadiem izdotajam albumam "Lover’s Rock" un ir sestais studijas albums viņas 25 gadu ilgajā karjerā, - kā jaunums 4.vietā. Otrs jaunums top10 - 1990.gadu Bristoles triphopa veterānu Massive Attack piektais studijas darbs "Heligoland" - 6.vieta. 

Repmūzikas krusttēvs, dzejnieks Džils Skots Herons (Gil Scott-Heron), kas pēc 13 gadu pauzes atgriezies ar jaunu studijas albumu "I'm New Here", debitē 39.pozīcijā.

Top 10 singli:

1. Helping Haiti – 'Everybody Hurts'
2. Owl City – 'Fireflies'
3. Timbaland – 'If We Ever Meet Again' (feat. Katy Perry)
4. Alicia Keys – 'Empire State Of Mind (Part II)'
5. Glee Cast – 'Don't Stop Believin''
6. 3OH!3 – 'Starstrukk' (feat. Katy Perry)
7. JLS – 'One Shot'
8. Iyaz – 'Replay'
9. Glee Cast – 'Halo/Walking On Sunshine'
10. Rihanna – 'Rude Boy'

Top 10 albumi:

1. Alicia Keys - 'The Element Of Freedom'
2. André Rieu - 'Forever Vienna'
3. Paolo Nutini - 'Sunny Side Up'
4. Sade - 'Soldier Of Love'
5. Lady Gaga - 'The Fame'
6. Massive Attack - 'Heligoland'
7. Peter Andre - 'Unconditional Love Songs'
8. Michael Bublé - 'Crazy Love'
9. Florence and The Machine – 'Lungs'
10. The Black Eyed - 'Peas The End'

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu