Dots starts šovam "Dejo ar zvaigzni 3" (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar (14.02.)televīzijas kanālā TV3 sāksies televīzijas šovs "Dejo ar zvaigzni".

Jaunajā šovā piedalīsies raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja, aktrise un trīs bērnu māmiņa Santa Didžus un "Dejo ar zvaigzni 2" otrās vietas ieguvējs Māris Pūce.

Tāpat piedalīsies aktrise Karina Tatārinova un deju kluba "Aurum" vadītājs Gatis Sevels, stiliste un veikaliņa "Moodroom" īpašniece Dana Dombrovska un deju kluba "Sara" vadītājs Aleksandrs Aļošins.

Savas dejot prasmes demonstrēs arī dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane un "RV Studio" dibinātājs un pasniedzējs Rihards Mailītis, Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis un deju pasniedzēja horeogrāfe Ieva Kemlere, bundzinieks Gundars Lintiņš un "Dearte dance studio" vadītāja Marina Martinova.

Televīzijas šovā piedalīsies arī "Mr.Universe 2009" un sporta kluba "Reaktors" treneris Aivars Visockis kopā ar dejotāju Darju Burovu.

Vēl viens pāris no šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniekiem būs pašu izvēlēts no tautas, ko noteica skatītāju balsojums mājaslapā "www.tv3.lv/dejo". Par iekļūšanu finālā sacentās astoņi kandidāti par kuriem mājaslapā tika saņemti gandrīz 30 000 balsu.

Televīzijas šova "Dejo ar zvaigzni" vadītāji būs Juris Šteinbergs un Jana Duļevska.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu