Arī "Zirnekļcilvēka" turpinājums būs 3D (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kinokompānija "Sony Pictures" paziņojusi, ka filma "Spider-Man 4" ("Zirnekļcilvēks 4") tiks demonstrēta 3D formātā un uz ekrāniem nonāks 2012.gada 3.jūlijā, vēsta "Comingsoon.net".

Filmas veidošana sāksies šogad, un to režisēs Marks Vebs.

""Zirnekļcilvēks" ir absolūta vasaras sezonas filma, un mēs esam sajūsmā par to, ka tā tiks veidota 3D formātā," paziņojumu komentēja kompānijas "Sony Pictures Worldwide Marketing & Distribution" priekšsēdētājs Džefs Bleiks. "Zirnekļcilvēks ir viens no pasaules populārākajiem varoņiem, un mēs zinām, ka skatītāji ar nepacietību gaida Marka fantastisko vīziju par Pīteru Pārkeru un franšīzi."

Kinolenti producēs kinostudijas "Columbia Pictures" un "Marvel Studios".

Pēc Džeimsa Kamerona filmas "Avatar" ("Avatars") finansiālajiem panākumiem vairākas kinostudijas nolēmušas doties 3D virzienā. Piemēram, kinokompānija "Warner Bros." nolēmusi nākamās divas poteriādes filmas "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti") izdot 3D formātā. Arī Džordža Lūkasa leģendārā sāga "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") tiks pārveidota 3D formātā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu