"Dejo ar zvaigzni" piedalīsies arī Aivars Visockis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau zināmajiem duetiem pievienojas Mr.Universe 2009, spēcīgs un apņēmīgs vīrietis, sporta kluba "Reaktors" treneris Aivars Visockis. Viņu deju laukumā pavadīs simpātiskā Darja Burova, un zināms, ka abi ļoti nopietni nodevušies mēģinājumiem. Ļaujieties dejas burvībai šova "Dejo ar zvaigzni" atklāšanā visu mīlētāju dienā, 14.februārī 20:00 TV3!

Kultūrists deju placī

Aivars Visockis pazīstams kā veiksmīgs un spilgts kultūrists, daudzu starptautisku čempionātu, turnīru godalgoto vietu ieguvējs un pasaules čempions, 16-kārtējs Latvijas čempions kultūrismā, arī sporta kluba "Reaktors" treneris, kura pēdējā laika augstākais sasniegums ir iegūtais tituls Mr.Universe 2009.

A.Visockis pie tā neapstājas un pieņem jaunus izaicinājumus, apņemoties apgūt ko nebijušu – deju soļus, ko ik svētdienas vakaru kameru priekšā tiešraidē atrādīt TV3 skatītājiem! Viņa partnere deju placī būs šarmantā Darja Burova, un zināms, ka abi ļoti nopietni mācās. Kā viņiem veiksies "Dejo ar zvaigzni" studijā tiešraidē?! To uzzināsiet jau pavisam drīz!

Gatavošanās rit pilnā sparā

Visi šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki nodevušies intensīviem mēģinājumiem, jo jau pēc nedēļas būs šova atklāšana, kad TV3 skatītājiem tiešraidē būs jārāda, kas apgūts. Satraukums, prieks, neziņa, sajūsma, cerības un citas spilgtas emocijas pārņēmušas deviņus dejotāju pārus, un katrs atradis labāko gatavošanās veidu. Piemēram, A.Visockis ar savu deju partneri vingrinās sporta klubā "Reaktors", jo sportista ikdiena ir ļoti saspringta un saplānota pa minūtēm. Šova horeogrāfs Valērijs Mironovs nemaz nenojauš, kas notiek šā pāra starpā, jo pārējie pāri mēģina Mironovu deju studijā un tā V.Mironovs zina, kādi tērpi, deju soļi un mūzika tiek izvēlēta, turpretī šis pāris ir noslēpumains.

Vēl kāds interesants pārbaudījums skāra Danu Dombrovsku un viņas partneri Aleksandru Aļošinu – mēģinājuma laikā baterijas apstājās D.Dombrovskas dzirdes aparātam, tā atstājot viņu bez spējas saklausīt mūziku un ritmu. Bet pāris neapjuka un turpināja dejot klusumā. Vai citi dejotāji arī tā spētu?! Arī šova dizainers Roberts Krauze dzīvo visai saspringtā grafikā, jo viņam jāspēj sagatavot un atrast tērpus ne tikai šova vadītājiem, bet arī visiem dejotājiem. Par rezultātu varēsiet pārliecināties jau pēc nedēļas!

Jau drīz, drīz

Nu atlikuši vēl divi noslēpumaini dejotāji vai dejotājas – kāda sabiedrībā pazīstama persona un kāds, kuru izvēlējās TV3 skatītāji, līdz 1.februārim balsojot www.tv3.lv/dejo. Ko sastapsiet "Dejo ar zvaigzni" studijā prožektoru gaismā, cīnoties par galveno balvu?! To uzzināsiet jau pavisam drīz šova "Dejo ar zvaigzni" atklāšanas tiešraidē 14.februārī TV3!

Ļaujieties dejas burvībai šova "Dejo ar zvaigzni" atklāšanā jau 14.februārī 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu