"Dub:solis" step #9 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6. februārī plkst.21 subkultūras namā "Elektra" (Rīgā, Ādmiņu ielā 4) radioraidījums "DabSolis" un "Dubstep.lv" komanda piedāvā sērijas "DUB:SOLIS" devīto pasākumu.

2010. gada pirmais pasākums ir īpašs, jo ir apritējuši apaļi 3 gadi, kopš radio NABA 93.1 FM ēterā piektdienu vakaros skan raidījums DabSolis.

Darbība norisināsies divās deju zālēs. Dubsoļa skatuve jau atkal būs aprīkota ar pieklājīgas jaudas zemo frekvenču skaļruņiem, un šeit ar jaunu materiālu skandu membrānas ievibrēs vietējā diskžokeju banda – Dubsoļa mugurkauls .Turklāt šoreiz ciemos gaidām arī viesi – Simao no kaimiņzemes Lietuvas.

Tehno zāle jūsu uzmanībai piedāvās dažādu virzienu noskaņas par un ap "taisniem" ritmiem – no kvalitatīva elektro, ko nebūt nekautrēsies spēlēt leģendārais Dj Nikotīns un Illuminator, pieskaroties dažādām tehno subkultūrām līdz pat Deep techno, ko jums piedāvās pārējie ritmu meistari.

DUBSTEP, 1. zāle:

Simao

F-Line & Big-N

Mincīša ieraksti

SairaM

Onishi

Vibe55

TECHNO, 2. zāle:

Illuminator

Oxid

Metaphor

Arturs F

Nikotins

Videoprojekcijas:

Gaffa

Raksta

Relict

Rob Robotic Head

ieeja - 2 ls / 3 ls (pēc 22.00)


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu