"CBS News" pārraida stāstu par liepājnieku (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

"CBS News" televīzijas raidījums "Mums katram ir savs stāsts" laiduši gaisā sižetu par Māri Šveiduku, kuru pēc nejaušības principa pērn decembrī satika Liepājā.

2009.gada decembra beigās Liepājā viesojās amerikāņu nacionālā televīzijas tīkla "CBS News" žurnālisti – reportieris Stīvs Hartmans un operators Bobs Kokomiss, kuri, aicinot talkā ASV Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) astronautus, pēc nejaušības principa izvēlējās trīs valstis, kurās meklēja labus cilvēkus ar labiem stāstiem. Šīs zemes bija: Omāna, Latvija un Indija. Latvijai pirksts esot piedurts tieši tajā vietā, kur rakstīts – Liepāja.

Ar aizvērtām acīm šķirstot telefona grāmatu un ar naga galu jebkurā lappusē pieskaroties jebkuram telefona numuram, reportieris ar trīspadsmito piegājienu piezvanījis vienam no slavenākajiem liepājniekiem – pasaules čempionam fitnesā un Baltijas valstu populārākajam Robinsonam Mārim Šveidukam.

Stāsts par Māri Šveiduku tika meklēts un radīts trīs dienas, filmējot gan sporta zālē, gan ģimenē, runājot arī ar citiem cilvēkiem, kas ir ap Māri.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu