Latvijas izlase FIFA rangā zaudē līdz šim labāko pozīciju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien publicētajā jaunākajā pasaules FIFA rangu tabulā Latvijas nacionālā vīriešu futbola valstsvienība zaudējusi četras pozīcijas un atkāpusies uz 49. vietu.

Iepriekš Latvija turējās 45. pozīcijā, kas bija visu laiku labākais sasniegums vēsturē. Tomēr tagad Latvijas komanda atkāpusies par četrām vietām un patlaban kopīgi dala 49. vietu ar Dienvidkoreju. 

Latvijas valstsvienībai un tās pēdējai pretiniecei pārbaudes spēlē Malagā - Dienvidkorejai tagad ir pa 634 punktiem. 

Ranga galvgalī būtiskas izmaiņas nav notikušas. Pirmo vietu ieņem Spānija, otrā ir Brazīlija, bet trešo pozīciju saglabājusi Nīderlande. Tālāk seko Itālija, piektā ir Portugāle, sestajā vietā ir Vācija, septītā Francija, astotā Argentīna, devītā Anglija, bet uz desmito pozīciju pēc triumfa Āfrikas Nāciju kausa izcīņā pakāpusies Ēģipte (+14).

Mūsu dienvidu kaimiņi lietuvieši kustību FIFA rangā nav veikuši, saglabājot 62. pozīciju, bet Igaunija ir atkritusi par divām vietām - 104.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu