Džilindžera "Killers" atgriežas (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. februāra vakarā pēc skatītāju lūguma uz skatuves atgriezīsies Denija Kinga krimināltrilleris „Killera dienasgrāmata”, kuru režisors Dž.Dž.Džilindžers iestudēja 2007. gadā.

Ironiskā trillerkomēdija “Killlera dienasgrāmata”, kurai dramatizējumu pēc Denija Kinga romāna ar tādu pašu nosaukumu veidojis izrādes režisors Dž. Dž. Džilindžers, pirmizrādi piedzīvoja 2007. gada 17. maijā.

“Killlera dienasgrāmata” ir stāsts par profesionālu slepkavu, kurš ik dienas veic pasūtījuma slepkavības, nespēj veidot attiecības ar sievietēm, bet vakarus pavada strīdos un sarunās ar slepkavību upuriem un sarkano lapsu. Titullomā – Egons Dombrovskis, kurš par Jana lomu šajā izrādē saņēma “Spēlmaņu nakts 2006/2007” teātra balvu nominācijā “Gada aktieris”. Pārējās lomās izrādē redzēsim Inesi Kučinsku, Edgaru Pujātu, Leonu Leščinski, Jūliju Ļahu, Maiju Romaško, Jāni Dreiblatu, Ingu Krasovsku, Marģeri Eglinski, Armandu Kaušeli, Leldi Kaupužu un Kasparu Godu. Izrādes vizuālo ietērpu veidojis Mārtiņš Vilkārsis, kostīmus - Ilze Vītoliņa. Mūziku izrādei sarakstījis komponists Raimonds Tiguls.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu