BK ''Ventspils'' un Sanda Buškevica sadarbība beigusies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāra pēdējā dienā beidzās BK ''Ventspils'' un Sanda Buškevica pusotru mēnesi ilgā sadarbība, par to TVNET informēja kluba preses dienests.

Buškevics savu pēdējo spēli Ventspils formā jau aizvadījis, apspēlējot Lietuvas klubu ''Žalgiris'', gūstot 17 punktus un atdodot 6 rezultatīvas piespēles.

''Liels paldies Sandim par ieguldīto darbu un laiku, ko viņš pavadīja Ventspils klubā. Sanda pievienošanās komandai bija tieši laikā, jo spēles izlaist bija spiests mūsu pamata saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks. Pirms pusotra mēneša vienojāmies, ka Sandis mums palīdzēs līdz janvāra beigām. Sandis savu vienošanos godprātīgi pildīja un pašaizliedzīgi strādāja kā treniņos, tā arī spēlēs. Janvāra pēdējā dienā sēdāmies pie sarunu galda un nolēmām sadarbību neturpināt,'' sacīja BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

BK ''Ventspils'' galvenajam trenerim Silvano Poropatam ir savs redzējums par komandas modeli un spēles koncepciju, ņemot vērā viņa vēlmes, tiks izanalizēti arī citi kandidāti gan uz saspēles vadītāja, gan uz centra spēlētāju pozīcijām.

Sanda Buškevica atgriešanās Ventspilī notika decembra vidū, un savu pirmo spēli viņš aizvadīja Eirokausa ietvaros pret Itālijas klubu Bjiellas ''Lauretan'', kurā guva 9 punktus.

Kaut arī patlaban BK ''Ventspils'' un Buškevica ceļi ir šķīrušies, klubs novēl Sandim veiksmi tālākajā basketbolista karjerā un pateicas par komandā pavadīto laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu