"Sigur Ros" nolēmuši atpūsties (3)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Islandiešu grupa "Sigur Ros" pārtraukusi savu radošo darbību uz nenoteiktu laiku, vēsta pasaules mediji, atsaucoties grupas solista Jonsi Birgisona (Jón Þór "Jónsi" Birgisson) interviju žurnālā "Spinner".

Saskaņā ar viņa teikto, tagad visi grupas dalībnieki nodarbojas ar savām privātajām lietām un nav gaidāms, ka 2010.gadā grupa varētu izdot kādu ierakstu.

Pagājušā gada maijā grupa paziņoja, ka strādā ar sestā studijas albuma muzikālo materiālu, kurš esot jau gandrīz pabeigts. Tomēr, kā intervijā atklājis dziedātājs, nekas no toreiz ierakstītā grupu neapmierināja. Mūziķi ieplānoja vēl vienu ierakstu sesiju, tomēr plāni palika neīstenoti.

2009.gada vasarā Birgisons kopā ar savu partneri un mākslinieku Aleksu Somersu (Alex Somers) izdeva soloalbumu "Riceboy Sleeps" un tagad strādā pie vēl viena soloalbuma "Go". Plānots, ka tas iznāks 22.martā.

Sigur Ros pēdējais studijas albums "Með suð í eyrum við spilum endalaust" datējams ar 2008.gadu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu