Āfrikas Nāciju kausa finālā iekļūst arī Ēģipte (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ēģiptes futbolisti joprojām ir ceļā uz savu trešo Āfrikas Nāciju kausa finālturnīra trofeju pēc kārtas, jo pusfinālā viņi ar 4:0 sagrāva Alžīrijas izlasi, kura spēli pabeidza astoņu futbolistu sastāvā.

Pirmajā puslaikā ēģiptieši guva tikai vienus vārtus, kad soda laukumā tika fiksēts noteikumu pārkāpums un realizēts 11 metru soda sitiens. Pēc šā pārkāpuma otro dzelteno kartiņu saņēma Rafiks Hališs, kā rezultātā viņam laukums bija jāatstāj.

Otrā puslaika 65 minūtē ēģiptieši pārsvaru dubultoja, bet neilgi pēc tam no laukuma tika noraidīts vēl viens alžīrietis, kas nozīmēja, ka atspēlēties viņiem, visticamāk, neizdosies.

Atlikušajā laikā Ēģiptes futbolisti kontrolēja spēles gaitu un guva vēl divus vārtus, kamēr vēl divi pretinieki saņēma sarkanās kartītes.

Finālā, kas notiks 31.janvārī,  Ēģipte tiksies ar Ganas futbolistiem.

2008.gadā Āfrikas Nāciju kausa izcīņas finālā Ēģipte ar 1:0 pieveica Kamerūnu, bet vēl pirms diviem gadiem turnīra finālā ēģiptieši ar 4:2 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspēja Kotdivuāru.

Ēģipte šajā turnīrā ir uzvarējusi visvairāk - sešas reizes. Tuvākās sekotājas - Gana un Kamerūna - Āfrikas Nāciju kausu ieguvušas četras reizes, bet Nigērija un Kongo turnīrā triumfējušas pa divām reizēm.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu