Nākamās divas "Harija Potera" filmas būs 3D (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Džeimsa Kamerona filmas "Avatar" ("Avatars") finansiālajiem panākumiem kinokompānija "Warner Bros." nolēmusi nākamās divas poteriādes filmas "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti") izdot 3D formātā.

Pēc 3D filmu acīmredzamā uzvaras gājiena visas Holivudas studijas izvērtē, kuras filmas varētu izdot stereoskopiskā formātā. Arī kompānija "Warner Bros." izmēģinājusi pārvērst videomateriālu no martā gaidāmās filmas "Clash of the Titans" ("Titānu cīņa"), un testi bijuši tik apmierinoši, ka studija nolēmusi izdot 3D formātā arī abas filmas "Harry Potter and the Deathly Hallows" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti") daļas.

Studijas vadība apstiprinājusi šo lēmumu jau otrdien, taču oficiāls paziņojums tiks izplatīts vēlāk.

Katras filmas konvertēšana 3D formātā izmaksās piecus miljonus ASV dolāru (2,5 miljonus latu). Studija segs tikpat lielu summu par katru filmu 3D briļļu iegādei kinoteātriem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu