Kādas slavenības startēs "Dejo ar zvaigzni 3"? (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 jau aktīvi gatavojas trešajam deju šovam "Dejo ar zvaigzni 3". Uzzinātas jau pirmās sabiedrībā pazīstamās personas, kas savus spēkus izmēģinās uz deju grīdas.

Lai gan dalībnieki tiek turēti slepenībā, dažas slavenības jau tapušas zināmas.  Šovā "Dejo ar zvaigzni 3" par uzvaru cīnīsies Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis ar dejotāju Ievu Kemleri.

Šovā redzēsim veikala "Moodroom" īpašnieci Danu Dombrovsku, kas dejos pārī ar Aleksandru Aļošinu un aktrisi, raidījuma "Māmiņu kluba" raidījuma vadītāju Santa Didžus, kura dejos ar Māri Pūci. Savukārt Kristapa Krievkalna grupas bundzinieks Gundars Lintiņš dejos ar Marinu Martinovu.

Kā jau zināms, šovā pavisam piedalīsies deviņi pāri un viens no viņiem būs tautas pārstāvis -  līdz 1. februārim TV3 mājaslapā norisinās skatītāju balsojums, un viens no astoņiem kandidātiem, kurš saņems visvairāk balsu, nokļūs šovā.

Balso TV3 mājas lapā, kur varēsi noskatīties arī šo kandidātu dejotprasmi video rullīšos!

Par iekļūšanu šovā cīnīsies Monta Zaķe, Linda Paulauska, Laura Vītola, Kristīne Karele, Rolands Meržejevskis, Oskars Sadovskis, Ansis Šenne, Martins Scibor-Gurkovskis.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu