Pasažieris pēc strīda sadur kontrolieri (302)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Vakar vakarā Rīgā kāds autobusa pasažieris pēc strīda par e-talona autorizēšanu sadūris kontrolieri, informēja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) preses pārstāve Sigita Pildava.

Pievienots Degpunktā sižets

Svētdien ap plkst.21 24.maršruta autobusā virzienā uz Mangaļsalu pirms pieturas "Tilts" iekāpuši divi kontrolieri - sieviete un vīrietis. Iekāpjot viņi pamanījuši, ka kāds pasažieris steigšus mēģina autorizēt savu e-talonu. Starp šo pasažieri un kontrolieri - vīrieti - izcēlies konflikts. Kā vēlāk stāstījis kontrolieris, agresīvais pasažieris viņam strīda laikā iesitis ar dūri pa seju.

Konflikts nerimies, un abi biļešu pārbaudītāji ar visu pasažieri izkāpuši no autobusa pieturā "Tilts". Kontrolieris mēģinājis izsaukt policiju, bet, pēc paša stāstītā, pasažieris viņam izsitis no rokām telefonu. Kad vīrietis pieliecies tālruni pacelt, viņš saņēmis dūrienu krūšu kurvī. Pasažieris no notikuma vietas pazudis, bet 1971.gadā dzimušais kontrolieris nogādāts slimnīcā.

Kā informēja Pildava, VP RRP Ziemeļu iecirknī par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību".

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus vakar vakarā 24.maršruta autobusā notikušajam konfliktam starp pasažieri un kontrolieri. Ikvienu, kurš bijis aculiecinieks svētdienas vakarā notikušajam konfliktam, Ziemeļu iecirkņa policisti lūdz zvanīt uz tālruņa numuriem 67 086 003, 67 086 000 vai 112.

Komentāri (302)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu