Noskaidros 2009.gada vērtīgākās dziesmas (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar (23.01.) Ventspilī, Olimpiskajā centrā "Ventspils", notiks Latvijas Radio 2 roka un popa dziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka 2009" apbalvošanas ceremonija, kurā tiks noskaidrotas aizvadītā gada vērtīgākās dziesmas, informēja Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

No plkst.19 pasākuma tiešraide būs dzirdama Latvijas Radio 2, bet plkst.21.15 ceremoniju varēs vērot Latvijas Televīzijas 1.kanālā.

Svinīgajā pasākumā visas aptaujas fināldziesmas klausītāji dzirdēs jaunā skanējumā kopā ar jauniešu kori "Kamēr" un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu.

"SEB Muzikālā banka 2009" finālistu vidū ir tādi zināmu mūziķi kā Jānis Stībelis, Intars Busulis, Andris Ērglis, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Ivo Fomins, Aisha, Lauris Reiniks, Kristīna Zaharova, kā arī grupas "Otra puse", "Putnu balle", grupa "PeR" un Mārtiņš Freimanis, "Musiqq", Jenny May un Jānis Grodums.

Ceremoniju ar speciāli šim pasākumam gatavotiem priekšnesumiem papildinās "Muzikālās bankas" ekspertu padomes dalībnieki - Ingus Pētersons, Juris Kulakovs, Jānis Lūsēns, Māris Sirmais, Mirdza Zīvere, Viktors Lapčenoks, Rihards Zaļupe, Jānis Apeinis, Aivars Hermanis un Juris Karlsons.

Saglabājot tradīcijas, kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījumu "SEB Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci, Kasparu Mauriņu un Elvi Jansonu, pasākumu vadīs arī iemīļotais mūziķis Intars Busulis.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu