Hjū Grants: Roberts Petinsons ir patiešām seksīgs (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu aktieris Hjū Grants atzinis, ka ir Roberta Petinsona fans un labi saprot, kāpēc sievietes nespēj būt vienaldzīgas pret vampīru sāgas "Twilight" ("Krēsla") aktieri.

"Es vēl neesmu redzējis "Krēslas" otro daļu, taču es saprotu Roberta valdzinājumu," atklāja Grants. "Es domāju, ka viņš ir patiešām seksīgs!"

Grants arī atzina, ka bija domājis, ka pats izskatās seksīgi ar kovboja cepuri, ko viņš valkāja filmā "Did You Hear About The Morgans?" ("Kā klājas Morganiem?"), līdz ieraudzīja sevi uz ekrāna. "Man šķita, ka es izskatos diezgan seksīgi tajā Stensona (cepuru zīmols) cepurē. Katrā ziņā es cerēju, ka izskatos. Taču pēc filmas noskatīšanās man bija jāpiekrīt, ka es izskatījos diezgan muļķīgi."

"Tomēr jums jāzina, ka es vienmēr lūdzu tērpu māksliniekus padarīt mani pēc iespējas pievilcīgāku," piebilda 49 gadus vecais aktieris.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu