"Tautas balss" iesaistās labdarības projektā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Latvijā ekonomiskās krīzes skarto ģimeņu skaits strauji pieaug ik dienu, tādēļ labdarības projekts „Paēdušai Latvijai” aicina Latvijas iedzīvotājus un uzņēmumus pabalstīt krīzes skartās ģimenes, iespēju robežās ziedojot.

Lai veicinātu ziedojumu vākšanu pārtikas bankai, projektā iesaistās arī LNT raidījums „Tautas balss”. Sākot no 18. janvāra un turpmāk katru pirmdienu plkst. 19:10 LNT ēterā būs īpašie projektam veltītie raidījumi. Cilvēku atsaucība un vēlme palīdzēt grūtībās nonākušajiem ir milzīga, par ko mēs varējām pārliecināties pirmdienas raidījumā „Tautas balss”, jo tikai viena raidījuma laikā tika saziedoti 7136 Ls un spējām palīdzēt 839 ģimenēm.

Raidījuma „Tautas balss” vadītāja Elīna Doļģe: „Mēs nevarējām palikt malā un uzskatījām par savu pienākumu iesaistīties akcijā. „Tautas balss” komanda nevēlas pieļaut situāciju, ka ģimenes, kas visu mūžu godīgi strādājušas, cieš badu.”

Portāla Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: „Mēs zinām, ka grūtākais vēl ir priekšā un jāpalīdz būs daudz lielākam cilvēku skaitam, nekā tas ir izdevies līdz šim. Valsts nespēj sniegt savu atbalstu ekonomiskās krīzes apstākļos, tāpēc lūdzam tos, kuriem naudas ir nedaudz vairāk, palīdzēt pārējiem, kuri nonākuši izmisumā.”

Raidījums „Tautas balss” stāstīs par ģimenēm, kurām projekta „Paēdušai Latvijai” ietvaros jau ir sniegta palīdzība – iepazīsimies ar krīzes skarto ģimeņu stāstiem un iemesliem, kāpēc viņi lūguši palīdzību nodrošināt ar pārtiku viņu ģimenes. Tāpat visa raidījuma laikā ikviens ir lūgts iesaistīties un ziedot naudu pa labdarības tālruni 90006488.

Plašāka informācija par ziedošanas iespējām, kā arī ģimenēm, kas vēlas pieteikties un saņemt palīdzību, pieejama mājas lapā www.paedusailatvijai.lv.

Veidosim kopā pārtikas banku projektam „Paēdušai Latvijai” raidījumā „Tautas balss” darbdienās plkst. 19:10 LNT kanālā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu