E-talona viedbiļetes jaunā izskatā (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

No janvāra apgrozībā laists e-talons jeb viedbiļete ar pievilcīgāku izskatu, uz tā vienas puses ir foto attēls. Tajā attēlots Rīgas panorāmas skats. Plānots, ka šādas viedbiļetes būs 650 000. Tāpat tiek plānots, ka uz katra pusmiljona viedbiļešu, kas tiks laistas apgrozībā, būs cita fotogrāfija, vairākām kopā veidojot galvaspilsētai raksturīgu tematiku.

Katru dienu vairāk nekā 300 tirdzniecības vietās tiek nopirkti vidēji 12 000 viedbiļešu.

Ar minētā produkta uzlabojumu Rīgas Satiksme cer, ka jaunais e-talona izskats padarīs e-talonu patīkamāku ikdienas lietotājam, savukārt pilsētas viesiem e-talons var kļūt par patīkamu piemiņu no viesošanās Rīgā. Līdzīgi kā aizbraucot uz kādu ārvalstu galvaspilsētu, pēc atgriešanās, saglabājot e-talonu kā sentimentālu piemiņu...

Interesanti, ka šādu iespēju izmanto kolekcionāri, kuri izvēlējušies veidot dažādu valstu pilsētu sabiedriskā transporta biļešu kolekcijas. Viņi ar laiku varēs pievienot dažāda dizaina e-talonu viedbiļetes savai kolekcijai.

Informācijai

Viedbiļetēs pieejamas 5, 10 un 20 reizēm;24 stundu, kā arī 3 un 5 dienu laika biļetes vienam vai vairākiem transporta veidiem, kā arī grupas biļete 2 un 3 personām divos virzienos.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu