Top koncerts "Fontaine" atbalstam (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

23.janvārī, Rīgas klubā "Rock’n’Riga" notiks Liepājas klubam "Fontaine Palace", kurā pagājušā gada nogalē izcēlās ugunsgrēks, veltīts atbalsta pasākums, informēja "Rock’n’Riga" vadītājs Gustavs Terzens.

(papildināts ar video)

Pasākuma "Fontaine Help Fest" galvenais uzdevums būs savākt "Fontaine Palace" nepieciešamos rekvizītus un interjeru, kuri gāja bojā ugunsgrēkā.

Ikviens, kuram nav vienaldzīgs tālākais "Fontaine" kluba liktenis, ir aicināts ar tabureti, ģitāru, galdu, tepiķi, bungām, trompeti, karogu, plakātu un citām līdzīgām lietām ierasties uz pasākumu "Fontaine Help Fest", ieliekot paņemtās mantas speciāli sagatavotajā autobusā, ar kuru šīs lietas jau nākamajā dienā tiks nogādātas uz Liepāju, stāstīja Terzens.

Arī mūziķi, kuriem nav vienaldzīga tālākā Liepājas kluba nākotne, tiek aicināti iepriekš pieteikties elektroniski "rocknriga@rocknriga.lv", lai īpašajā pasākumā varētu sniegt koncertu.

Jau ziņots, ka 30.decembrī no agra rīta Liepājā, klubā "Fontaine Palace", izcēlās plašs paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks un liesmas izpletās 900 kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaimes dēļ klubs ir izdedzis.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu