''Space:Garage'' uzstāsies Teddy Touch

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena traka ballīte solās būt šo piektdien, 15.janvārī ''Space:Garage''! Nepietiek ar to, ka uzstāsies pašmāju spēcīgākie ballīšu monstri, ieradīsies arī kāds īpašs ārvalstu viesis, kura dosjē ir ar tā saucamo "wow efektu".

Bet nu par visu pēc kārtas. Tā kā ballītes uzsvars tiks likts uz mūsu tumšādaino brāļu un māsu deju ritmiem, visu to iesildīs bezmaz vai Rīgas klubu veterāns - DJ Ai-Va ar kājas pacilājošu hiphopa un fanka kokteili, kamēr jūs baudīsiet savējo.

Nedaudz citas, bet ne attālinātas noskaņas radīs mūsu regulārais kosmisko deju ritmu meistars DJ Contour ar elegantu funk/elektro/techno sajaukumu. Tad jau pat visvēsākais latvietis būs uzkurināts atbilstoši, lai godam sagaidītu vakara īpašo viesi Teddy Touch. Šis vārds varētu šķist pazīstams tiem, kuriem ir palaimējies būt tādu hiphopa gigantu kā Snoop Dogg, Nas, Redman, The Roots vai melodisko elektroniskās mūzikas guru Royksopp koncertos, kur viņš darbojies kā dīdžejs. Ar pēdējiem Tedijam ir īpašas attiecības, jo Royksopp viņš ir pastāvīgais DJ un ir pat piedalījies viņu slavenā "Eple" skaņdarba tapšanā.

Un tieši tad, kad apmeklētāji būs pārkarsuši slapji, viņus atvēsinās Jamaikas muzikālās brāzmas mūsu vietējo rastafariešu dāmu Crystal Sound System izpildījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu