Ke$ha pārtrauc Sūzanas Boilas "Sapni" (112)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: myspace

Dziedošās skotu mājsaimnieces Sūzanas Boilas (Susan Boyle) "Sapnis" ir galā - to "Billboard 200" topā pārtraukusi 22 gadus vecā blondīne Ke$ha.

Šāds iznākums gan bija gaidāms, jo Boilas debijas albums "I Dreamed a Dream" Amerikā 1.vietu saglabāja veselas sešas nedēļas pēc kārtas. Arī šonedēļ kritums nav smags - tikai par vienu vietu (93 000 pārdotu kopiju). Savukārt ballīšu meitenes Kešas (īstajā vārdā Keša Rouza Seberta) debijas plate "Animal", pateicoties supergrāvējam "Tik Tok", pirmajā nedēļā pārdota 152 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Kešas debijas plati producējis Dr. Luke (Katy Perry, Britney Spears, Kelly Clarkson un Avril Lavigne).

Pārējie topa iemītnieki nemainīgi. Šeit ir gan Lēdija Gāga ar "The Fame" (66 000), gan Alīša Kīza ar "The Element of Freedom" (62 000), gan Mērija Dž. Blaidža ar savu jaunāko studijas veikumu "Stronger With Each Tear" (47 000).

Kopumā mūzikas ierakstu pārdošanas apjoms salīdzinājumā ar šo pašu laika periodu pagājušogad krities par 24%.

Komentāri (112)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu