Pirmie «Positivus» apmeklētāji saņem festivāla aproces

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau no trešdienas koncertzālē «Palladium» sācis darboties «Positivus» festivāla aproču izņemšanas punkts, kur ir iespējams apmainīt trīs dienu festivāla biļetes, atvieglojot rindas un kustību pie festivāla ieejas. Pirmie festivāla apmeklētāji pie savām aprocēm jau tikuši. Aplūko foto!

Aproces Rīgā būs iespējams apmainīt arī ceturtdien un piektdien. Šajās dienās pret aprocēm samainīt varēs tikai festivāla trīs dienu ieejas biļetes, trīs dienu jauniešu biļetes, kā arī biļetes ieejai telšu pilsētiņā, ko pret telšu pilsētiņas aproci samainīs tikai kopā ar trīs dienu festivāla biļeti. Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi.

Lai «Palladium» punktā pret aproci apmainītu trīs dienu jauniešu biļeti, jaunietim jāierodas kopā ar pieaugušo, kam ir derīga trīs dienu biļete, kā arī jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, kas ļautu pārliecināties par jaunieša vecuma atbilstību šīs biļetes veidam. Jauniešu biļetes attiecas uz jauniešiem vecumā no 11 līdz 16 gadiem ieskaitot.

Tiem, kuri biļetes iegādājušies ar ISIC kartes īpašnieka atlaidi, biļešu maiņas brīdī jāuzrāda derīga sava ISIC karte.

Vienas dienas biļetes, divu dienu biļetes un VIP biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt tikai festivāla norises dienās teltīs pie ieejas.

18. jūlijā un 19. jūlijā maiņas punkti darbosies no plkst. 13 līdz 20, bet piektdien, 20. jūlijā, no plkst. 13 līdz 18.

«Positivus» telšu pilsētiņa un oficiālā autostāvvieta apmeklētājiem tiks atvērta jau ceturtdien, 19. jūlijā, plkst. 17, savukārt festivāla teritorija no piektdien, 20. jūlijā, plkst.12.

Jau ziņots, ka festivāls «Positivus» šogad notiks no 20. jūlija līdz 22. jūlijam Salacgrīvā. Tajā uzstāsies austrāliešu mūziķis Niks Keivs, britu grupa «The Prodigy», Lielbritānijas sintpopa grupa «Years & Years», Marlons Viljamss, «Youngr», Tūve Lū un Džeremijs Lūps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu