Abonements uz "Sinfonietta Rīga" koncertiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Sinfonietta Rīga" 2010. gadu uzsāk ar lielisku dāvanu saviem klausītājiem - abonementu uz četriem intriģējošiem koncertiem.

Turpinot 2009. gadā aizsākto piedāvājumu par izdevīgu cenu iegādāties labākās vietas uz orķestra koncertiem, arī šī gada pirmajā pusē Valsts kamerorķestris Sinfonietta Rīga aicina uz četriem koncertiem par kopējo cenu 16 Ls, līdz ar to viena koncerta apmeklējums maksās tikai 4 Ls.

Normunds Šnē par abonementu:

"2010. gada pirmās puses spilgtākie akcenti būs baudāmi četros koncertos, kurus piedāvā Sinfonietta Rīga abonements. Orķestris muzicēs kopā ar izcilām, drosmīgām, kā arī ļoti atšķirīgām Latvijas mūzikas pasaules personībām - Vinetu Sareiku, Diānu Ketleri un Gunāru Upatnieku!"

Abonementā iekļautie koncerti

29.janvārī plkst. 19:30 Spīķeru koncertzālē - "Šūmaņa iedvesmotie". Koncerts veltīts Roberta Šūmaņa apaļajai 200 gadu dzimšanas dienai. Šajā koncertā Sinfonietta Rīga kameransambļi atskaņos Klāras Šūmanes, Heinca Holligera un, protams, Roberta Šūmaņa skaņdarbus.

12.martā plkst. 19:30 Lielajā ģildē - "Sinfonietta Rīga un Diāna Ketlere". Orķestris uzstāsies kopā ar šarmanto Londonā dzīvojošo latviešu pianisti Diānu Ketleri. Soliste atskaņos Dmitrija Šostakoviča jauneklīgi ironisko Pirmo klavierkoncertu.

23.aprīlī plkst. 19:30 Lielajā ģildē - ""Vivaldi "Gadalaiki" un Vineta Sareika". Pasaulē vienu no visvairāk atskaņotajiem klasiskās mūzikas skaņdarbiem - Antonio Vivaldi ciklu "Gadalaiki" - šajā koncertā atskaņos ar milzīgu enerģiju muzicējošā vijolniece Vineta Sareika, Lielās mūzikas balvas 2009 nominante,.

"Sinfonietta Rīga sezonas noslēguma koncerts" - 21.maijā plkst. 19:30 Lielajā ģildē. Orķestra sezonas izskaņa būs kopā ar vienu no pasaules labākajiem jaunajiem kontrabasistiem Gunāru Upatnieku kā solistu itāļu leģendārā kinomūzikas komponista Nino Rotas Kontrabasa koncertā. Pie diriģenta pults - izcilais somu maestro Juha Kangass.

Abonementus iespējams iegādāties Lielās ģildes biļešu kasēs no 8. līdz 29.janvārim.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu