Briest izmaiņas pasta valdē (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Pasta valdē varētu notikt izmaiņas, iespējams, tā tiks paplašināta, raksta laikraksts "Dienas Bizness".

Neoficiāli tiek pieļauts, ka uz valdes locekles amatu varētu pretendēt Dita Danosa, kura laikā, kad Latvijas Pastu vadīja Maiga Dzērvīte, tajā jau darbojusies, bet pēc tam viņai tika atrasts jauns darbs - patlaban viņa ir valdes padomniece. Viņa konsultē jauno valdi uzņēmuma reorganizācijas jautājumos.

Par konkrētām personām vēl netiek domāts, laikrakstam apgalvoja satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) padomniece Inga Spriņķe, nenoliedzot, ka vispār jautājums par izmaiņām valdē pastāv, taču vispirms svarīgākais bijis izlemt uzņēmuma nākotnes attīstības scenāriju, kas pagājušā gada beigās arī tika izdarīts.

Lielāka skaidrība par to, kad un kādas izmaiņas valdē varētu tikt veiktas, varētu būt nākamnedēļ.

Kopš pērnā gada oktobra beigām Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs ir Aivars Veiss, valdē darbojas vēl divi locekļi - Satiksmes ministrijas Investīciju departamenta direktore Ilze Aleksandroviča un starptautiskās lidostas "Rīga" valdes loceklis Toms Nāburgs.

Veiss, kurš pirms tam bija Satiksmes ministrijas Iekšējā audita un kvalitātes vadības departamenta direktors, amatu ministrijā jau ir pametis, taču Aleksandroviča patlaban vienlaikus pilda abu amatu pienākumus.

Ieceļot jauno valdi, tika lemts, ka uz laiku valdes locekļi savienos abus darbus, bet pēcāk šis jautājums būs jārisina, laikrakstam skaidroja Spriņķe, norādot, ka patlaban Latvijas Pastā ir ļoti daudz darāmā un valdes locekļiem būtu jākoncentrējas tikai uz to. Turklāt arī cilvēciski ir ļoti grūti vienlaikus pilnvērtīgi strādāt divos darbos.

Tomēr pilnībā uzņēmuma vadība netikšot nomainīta, jo Veiss jau paudis gatavību turpināt šā uzņēmuma vadīšanu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu