Toni līdz sezonas beigām izīrēts "AS Roma"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" līdz sezonas beigām uz Itālijas A sērijas klubu "AS Roma" izīrējis savu futbolistu Luka Toni.

"Futbolists Minhenes "Bayern" valdei lūdza personisku iemeslu dēļ viņu līdz sezonas beigām izīrēt "AS Roma" vienībai," teikts "Bayern" paziņojumā. "Viņš vēlas iegūt regulāru spēļu praksi, lai varētu piedalīties Pasaules kausa finālturnīrā."

32 gadus vecajam spēlētājam jau ilgstoši ir nesaskaņas ar "Bayern" galveno treneri Luisu van Gālu, un šosezon Toni laukumā devies tikai četros mačos.

2007.gadā pārnācis no Itālijas kluba Florences "Fiorentina", Toni pirmajā sezonā ar 24 precīziem sitieniem 31 spēlē bija bundeslīgas rezultatīvākais spēlētājs, palīdzot "Bayern" komandai uzvarēt valsts čempionātā.

Pagājušajā sezonā Toni lielas problēmas sagādāja trauma un viņu no sastāva izkonkurēja vācieši Mario Gomess un Miroslavs Kloze, kā arī jaunais Tomass Millers.

Šovasar komandai pievienojās van Gāls, un kopš tā laika Toni pozīcijas klubā ir vēl sliktākas. Lielākais starpgadījums notika novembra sākumā, kad mača ar komandu "Schalke 04" laikā viņš atstāja "Bayern" komandas mājas stadionu "Allianz Arena". Toni neizteiksmīgā snieguma dēļ pēc pirmā puslaika tika nomainīts, un uzreiz pēc tam viņš devās mājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu