Dzintaros sākas Laimas Vaikules estrādes festivāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Dzintaru koncertzālē ceturtdien plkst.19 notiks festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala 2018» atklāšanas koncerts, informē festivāla rīkotāji. Festivāla pirmajā «Atklāšanas vakarā» uzstāsies mākslinieki Aņi Loraka, «Uma2rman», Mario Biondi, Tamara Gverdciteli, Aleksejs Čumakovs, Alekseev, Nastja Kamenskih, Artūrs Pirožkovs, Elīna Nečajeva, «The Ludvig», Intars Busulis, Mila Nitiča, Jānis Stībelis, Katrīna Gupalo, kā arī Ukrainas trupa «Ballet Freedom».

Festivāla turpinājumā līdz 22. jūlijam paredzēti vēl trīs pasākumi - «Mīlestības vakars», «Hitu vakars» un «Grand Gala».

«Man ļoti patīk vasarā uzņemt viesus un rīkot ballītes. Jūrmala tam ir ideāla vieta un man ir tik daudz fantastisku kolēģu, kuri ir piekrituši muzikālajiem randiņiem uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Tāpat kā iepriekš dziedāšu savus hitus, došu vārdu viesiem un dziedāsim duetos ar maniem kolēģiem,» festivālu aprakstīja festivāla rīkotāja, dziedātāja Laima Vaikule.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu