Pašmāju slavenības FIFA čempionāta laikā izbauda brīvdienas Sanktpēterburgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

FIFA Pasaules kauss futbolā ir īpašs notikums ne tikai kaislīgiem spēles faniem, bet arī sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, kas labprāt seko līdz čempionāta gaitai. Viens no piemēriem tam ir Markus Riva un Evelīna Pārkere, kas pagājušajā nedēļas nogalē kopā devās uz Krieviju, Sanktpēterburgu, lai kopīgi piedzīvotu FIFA Pasaules kausa fināla spēli par 3. vietu.

Par abu piedzīvojumiem kaimiņvalstī liecināja sociālajā tīklā «Instagram» publiskotie ieraksti, kas atspoguļoja gan ceļu līdz Sanktpēterburgas stadionam, gan spēles gaitu.

«Es pirmo reizi biju tāda mēroga sporta pasākumā – esmu bijis futbola mačos gan Barselonā, gan Parīzē un Kijevā, bet šāda mēroga maču vērot bija neaprakstāmi. Jā, vairāk jutu līdzi tieši Beļģijas komandai, un jau pirmajās minūtēs, kad viņi guva vārtus, viss stadions dārdēja no futbola fanu saucieniem. Kopā uz spēli bija atnākuši 64400 cilvēku, taču visa spēles apmeklēšanas pieredze bija pozitīva un pārdomāta. Kā arī šī bija iespēja retu reizi paviesoties Pēterburgā, jo lielākoties sanāk doties uz Maskavu, kur arī pirms divām nedēļām, futbola čempionāta laikā, sniedzu koncertus,» savā pieredzē dalās Markus Riva.

Belgium ?? or England ???????? Latvia is here! #cocacolalv #fifa18 #stpetersburg

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

«Skatīties futbolu klātienē ir pavisam citādi nekā televīzijas ekrānā, tu jūti emocijām pārpildītu publiku un redzi katru spēlētāja sejas izteiksmi. Protams, šermuļi pārskrēja pāri ādai katru reizi, kad bumba tika iemesta vārtos un publika cēlās kājās un gavilēja,» piebilst Evelīna.

Jau vēstīts, ka aizvadītajās brīvdienās norisinājās FIFA Pasaules kausa finālspēles, kur Beļģija stājās pretim Anglijas izlasei, lai noskaidrotu bronzas medaļas ieguvēju. Bet par čempionu titulu sacentās Francijas un Horvātijas valstsvienības, Francijai izcīnot jau otro FIFA čempiona kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu