WESS Auto Grupa paplašina savu portfeli ar HONDA zīmolu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā WESS Auto Grupa paplašina savu portfeli ar HONDA zīmolu. Turpmāk WESS Auto Grupa uzņēmumi nodrošinās autorizētā autodīlera tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus vadošajiem Japānas auto zīmoliem Toyota, Lexus un Honda, kā arī turpinās sniegt autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto.

Aleksandrs Oskins, AS WESS padomes priekšsēdētājs: «Auto zīmolu portfeļa paplašināšana ar Honda zīmolu ir likumsakarīgs solis WESS Auto Grupas attīstībā, piedāvājot augstas kvalitātes auto zīmolus no Japānas. Mēs jau desmit gadus Latvijā nodrošinām autorizētā servisa pakalpojumus Honda zīmolam, auto tirdzniecības sākšana bija tikai laika jautājums. Pievienojot Honda zīmolu, mēs paplašinām savu piedāvājumu un sniedzam jaunas iespējas klientiem. Izmantojot mūsu pieredzi, zināšanas un labo praksi, vēlamies atgriezt Honda zīmolam tam pienākošos slavu un klientu uzticību, kā tas bija zīmola ziedu laikos. Ņemot vērā auto tirgus attīstību un izaugsmes potenciālu, ambīcijas ir lielas – tuvāko gadu laikā vēlamies sasniegt vismaz 3% Honda zīmola tirgus daļu Latvijā.»

Nataļja Gerliņa, WESS Select izpilddirektore: «Esmu pārliecina, ka Honda zīmola priekšrocības un augstie kvalitātes standarti pilnībā atbilst WESS Auto Grupas attīstības stratēģijai. Uzskatu, ka piedāvājuma paplašināšanu ar Honda auto un Honda Power tehniku augstu novērtēs gan esošie, gan jaunie klienti. Tāpat vēlos uzsvērt, ka WESS Select BMW nemainīgi turpinās nodrošināt autorizēta servisa pakalpojumus, apkalpojot gan jaunas garantijas BMW gan pēc garantijas, kā arī nodrošinot mazlietotu BMW auto tirdzniecību.»

Līdz augustam, kad plānots sākt Honda tirdzniecību, WESS Select auto salonā jāveic nozīmīga sagatavošanās - tirdzniecības centra un servisa telpu pielāgošana Honda zīmola pārstāvniecībai, korporatīvā noformējuma izveide, aprīkojuma un iekārtu iegāde. «Taču svarīgākais no veicamajiem darbiem ir profesionāla un kompetenta personāla atlase un apmācības, jo tieši no darbinieku profesionalitātes lielā mērā būs atkarīgs darba rezultāts un sasniegumi,» skaidro N.Gerliņa.

No augusta WESS Select autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 123, tiks nodrošināta jaunu un mazlietotu Honda zīmola auto tirdzniecība, kā arī tiks piedāvāts plašs klāsts Honda Power tehnikas produktu - motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Savukārt pilna autoservisa pakalpojumi tiks nodrošināti gan WESS Select salonā K.Ulmaņa gatvē 123, gan WESS salonā Siguldas šosejā 2.

WESS Select BMW sniedz autorizēta BMW zīmola servisa pakalpojumus un mazlietotu BMW auto tirdzniecību, nodrošinot visaugstākajiem standartiem atbilstošus servisa pakalpojumus un individuālu pieeju katram klientam.

WESS Select Honda nodrošinās autorizēta autodīlera tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa pakalpojumus Honda auto un Honda Power tehnikai, kā arī auto daļu tirdzniecību, auto iegādes finansējuma risinājumu un apdrošināšanas pārdošanu, piedāvājot klientiem visaugstākā līmeņa apkalpošanu.

WESS Auto Grupa ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā, kas četros auto salonos Rīgā nodrošina autorizētā dīlera un servisa pakalpojumus Japānas auto zīmoliem Toyota (WESS Motors Toyota), Lexus (Lexus Riga Airport) un Honda (WESS Select Honda), kā arī autorizētā servisa pakalpojumus BMW zīmola auto (WESS Select BMW).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu