Mākslas centrā «Noass» Rasas Šulcas personālizstāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Didzis Grodzs

No 2018. gada 26. jūlija līdz 15. septembrim Mākslas centrā «Noass» būs skatāma Rasas Šulcas personālizstāde «Parasomnija»*.

Rasa Šulca beigusi Latvijas Mākslas akadēmijas Glezniecības nodaļu, 2003. gadā ieguvusi Humanitāro zinātņu maģistra grādu mākslā.

Līdz šim sarīkojusi piecas personālizstādes un piedalījusies virknē grupu izstāžu Latvijā un ārvalstīs. Darbi atrodas Liepājas Mūkusalas salona kolekcijā un privātkolekcijās Latvijā, Zviedrijā, Vācijā un Lielbritānijā.

«Solveiga», 2017., audekls/ eļla ,160 x 210 cm
«Solveiga», 2017., audekls/ eļla ,160 x 210 cm Foto: Didzis Grodzs

Nozīmīgākie gleznu cikli «Modelis»(2008) Galerija 1. stāvs, «Apsardze» (2011) Mākslas muzeja Arsenāls , Radošā darbnīca, «Saites» (2012) mākslas telpa Nabaklab, «Desmit» (2013) Galerija MANSS, «Neviens neko neteica» (2015) Mūkusalas Mākslas salons, «Un vilks» kopā ar Daci Dēliņu Lipski (2016) Kalciema Kvartāla galerijā Rīgā.

Dzīvo un strādā Rīgā, Latvijā.

«Manu gleznu varoņi nav gluži mani ideāli vai svešinieki, bet drīzāk jau pētniecības objekti. Tomēr gleznu galvenais uzdevums ir ieinteresēt skatītāju nevis ar noteikto vizuālo tēlu, bet gan ar to, kas atrodas aiz šī tēla,» tā Rasa Šulca.

Izstādi atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

* «Parasomnija» jeb bezmiegs ir miega traucējuma veids, kas raksturojas ar noteiktu uzvedību, kad cilvēks guļ

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu