Eltons Džons ar Nīlu Patriku Harisu un abu vīriem dodas kopīgā atpūtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/davidfurnish

Ilggadējie draugi – mūziķis Eltons Džons un seriāla «How I met your mother» aktieris Nīls Patriks Hariss kopā ar saviem vīriem un bērniem devās kopīgā ceļojumā uz Franciju, ar atpūtas mirkļu fotogrāfijām daloties sociālajā tīklā «Instagram».

«Vasaras burvība,» rakstīja Eltons Džons, publicējot fotogrāfiju ar abu ģimenēm, kur tās atpūtās Francijas Rivjēras kūrortā.

Aktieris «Instagram» dalījās ar līdzīgu foto, izsakot pateicību Džonam, viņa vīram un abu ģimeņu četriem bērniem par «tik patīkamām atmiņām».

Pats aktieris saņēma atzinīgus vārdus arī no sava vīra Deivida Bartka puses, kad viņš savā «Instagram» kontā Harisu novērtēja kā «gādīgu un lielisku tēvu».

Britu dziedātājam kopā ar vīru Deividu Furnišu ir kopīgi dēli vārdā Elaija Džozefs Daniels un Zaharijs Džeksons Levos, savukārt Nīlam Patrikam Harisam ar vīru Deividu Bartku ir divi septiņus gadus veci dvīņi – Hārpera Greisa un Gideons Skots.

Šī gan nav pirmā reize, kad zvaigznes ar savām ģimenēm devušās kopīgā atpūtā. Pirms pāris gadiem draugi devās uz to pašu kūrortu, kad bērni vēl bija pavisam mazi, savukārt 2011. gadā ģimenes devās kopīgā atpūtā ar Eltona Džona jahtu.

I love being on vacation thiiiiiiiiiiiiiis much..!

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

Why does escargot taste better in France?? ?? #dbelish

A post shared by David Burtka (@dbelicious) on

On holiday with the family. #ouioui @dbelicious

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu