«Lai Dievs stāv mums klāt!» Astrologs brīdina par draudīgu «melno piektdienu»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

No jūlija vidus līdz augustam debesīs būs vērojama reta dabas parādība – trīs aptumsumi pēc kārtas. Aptumsumu cikls, kas sāksies piektdien, 13. jūlijā, ar daļēju Saules aptumsumu, astroloģijā tiek uzskatīts par enerģijas koncentrācijas punktu, karmiski smagu laiku. Turklāt pirmais aptumsums trāpīs «melnajā piektdienā», bet sekojošais Mēness aptumsums no 27. uz 28. jūliju, ko varēs vērot visā Latvijā, tiek saukts par Asiņaino Mēnesi.

Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis, kopš strādā par astrologu, tik niknu «melno piektdienu» neatceras. Astroloģiskais fons dienai ar daļēju Saules aptumsumu būs draudīgs. 13. jūlija daļējais Saules aptumsums būs redzams Austrālijas dienvidos, Jaunzēlandē, Tasmānijā un Antarktīdā. Latvijā aptumsumu redzēt nevarēs.

Pagātne atgriežas!

Baņķis norāda, ka aptumsumu ietekme izpaužas arī gadījumā, ja tie nav redzami konkrētā vietā, kur atrodas cilvēks. «Gaidāms karmisku notikumu piesātināts vasaras turpinājums, ko pavadīs daudz skandalozu, neparastu notikumu un to jaudīga izlāde negadījumos, kaitniecībā un pat katastrofās. Sargiet katrs pats sevi, un lai Dievs stāv mums klāt!» brīdina Baņķis.

Savulaik vēdiskie astrologi ieteica nelūkoties aptumsumā, kas par desmit gadiem saīsina dzīves ilgumu.

Mūsdienās tās atzītas par muļķībām, tomēr zvaigžņu tulki ir vienisprātis, ka aptumsumu laiks parāda jūtīgas pagātnes smagās tēmas, kas var ietekmēt nākotni. Aptumsumu laikā cilvēki vairāk izjūt stresu, pastiprinās antipātijas un simpātijas, uzrodas nepatīkamas atmiņas.

Aptumsumu laikā aktivizēsies dzimtas lāsti un saglabāt irstošas attiecības būs ļoti grūti.

Šajā laikā cilvēki mazāk spēj kontrolēt sevi, tāpēc var viens otram pateikt sāpīgas lietas, ko vēlāk nožēlo. Diemžēl aptumsumu laikā izdarītā sekas būs jūtamas nākotnē.

Melnā Lilita

Piektdien Saules aptumsums būs, Mēnesim esot perigejā jeb tuvu Zemei Vēža zīmē. Tas nozīmē vienu: īsta «melnā piektdiena», jo Mēness veido spriedzi ar visa nelāgā vēstnesi Melno Mēnesi/Lilitu. «Jau padsmit gadus sekoju līdzi planētu izvietojumam tā sauktajās melnajās piektdienās un medijos pirms tiem esmu pārliecinoši kušinājis, ka nav nekāda pamata uztraukumam un nekas «melns» nenotiks. Šoreiz ir pamats teikt, ka planētu spriedzes izvietojums ir vistuvāk 13.datuma bēdīgajai slavai. Teju vai visu dienu ir arī nospriegots čika laiks, kas klasiski rada visu veidu un mērogu sarežģījumus.

Mēness perigejā pavelk uz milzīgām emocijām un traģismu, jo cilvēkos aktivizējas «tarakāni», «nelaimes putni», pašnāvnieciskas un citas destruktīvas tieksmes, kā arī vēlme paraut citus sev līdzi.

Tādēļ alkohola, narkotiku, greizsirdības un apmātības uzplūdos tiek paveiktas briesmu lietas. Par laimi, aptumsums notiek citu harmonisku planētu ielenkumā, kas varētu būt iemesls, lai potenciāli briesmas tiktu izkliedētas laika posmā no 11. līdz 15. jūlijam, tādējādi - uzreiz mazāk jūtamas.»

Un asinis lija...

Baņķis laiku starp aptumsumiem sauc par dubulto starpaptumsuma periodu: «Ja parasti aptumsuma ietekmei pieskaita trīs dienas pirms un pēc precīzā laika, tad dubultā starpaptumsuma laiks karmas rata griezienu izstiepj uz visu šo periodu. Lieki teikt, ka jaudas ziņā tas ir kā vesera trieciens pa likteņa plūsmu. Tieši tādēļ starpaptumsuma laikā jārīkojas maksimāli atbildīgi, apzināti un labestīgi.

Notikumi ietekmēs periodu 18 gadu garumā, kad jau sen par šobrīd paveikto būs piemirsies. Un šķitīs: par ko man tas viss…

Turklāt, kas būtiski, nāks «lielo iesaukumu laiks» - tā sauktās pāragrās nāves un smagu traumatismu risks, kā arī nāvējošās saslimšanas. Starpaptumsuma laiks ir provokāciju laiks, tādēļ nav prātīgi uzvelt vainu citiem - viss ir tikai (greizs) spogulis pašam.»

Mēness aptumsums no 27. uz 28. jūliju būs redzams visā Latvijā. Ja būs skaidrs laiks – tas būs iespaidīgs.

Tas būs «Asiņainais Mēness» potenciāli sārtās krāsas dēļ.

Astroloģiski papildu efektu dos sakritība ar Dižčika sākumu 26.jūlijā, kad Merkurs sāks savu ačgārno kustību.

Savukārt Saules aptumsums 11. augustā būs redzams Grenlandē, Atlantijas okeāna ziemeļos, Ziemeļeiropā, Krievijā un Ziemeļu Ledus okeānā. Kaut arī Rīgā šis aptumsums nebūs redzams, mazu fāzi varēs novērot Kurzemes un Vidzemes ziemeļos. Rūjienā aptumsumu varēs redzēt vislabāk, un tas sāksies plkst. 12:03, beigsies plkst. 12:32.

Astrologi norāda, ka retajai dabas parādībai – trim aptumsumiem - pievienojas arī Saturna, Marsa un Merkura (Dižčiks) retrogrādās cilpas, kas dos papildu spriedzes intensitāti un pārmaiņas punktus daudzu cilvēku dzīvēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu