Uz lielajiem ekrāniem «Viesnīca «Transilvānija» 3»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

13. jūlijā Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt asprātīgo un labestīgo animācijas filmu «Viesnīca «Transilvānija» 3: mošķu brīvdienas» («Hotel Transylvania 3»).

Pirms sešiem gadiem animētais Drakula iekaroja mazo un lielo skatītāju simpātijas pirmajā filmiņā «Viesnīca «Transilvānija»», kas tika uzņemta ar sajūsmu visā pasaulē un vairākas nedēļas atradās starp Amerikas skatītākajām filmām. 2015. gadā sekoja tikpat veiksmīgs turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2».

Šā gada Drakulas piedzīvojumi norisinās uz luksusa kruīza kuģa, kur vampīru ģimenīte dodas pavadīt savas brīvdienas. Drakulam beidzot ir pienācis laiks pašam atpūsties no rūpēm par savas viesnīcas apmeklētāju labsajūtu. Kopā ar viņiem dodas visa raibā mošķu draugu kompānija, lai ar prieku baudītu kruīza kuģa sniegtās izklaides. Tomēr sapņu atvaļinājums pārvēršas murgā, kad Drakula iemīlas noslēpumainajā kuģa kapteinē Ērikā. Neviens nenojauš, ka viņa ir mošķu lielākā ienaidnieka Ābrahama van Helsinga pēctece.

Tāpat kā iepriekš, arī trešās daļas režisors ir talantīgais animators un kinorežisors Gendijs Tartakovskis, kurš arī pats iejuties kāda filmas varoņa ādā – ieskaņojis zaļo želejveidīgo mošķi Blobiju. Scenārija autors ir pats Tartakovskis, kā arī Maikls Makkallers, kurš veidojis scenāriju citai veiksmīgai animācijai «Bēbis Boss».

Filma «Viesnīca «Transilvānija» 3: mošķu brīvdienas» dublēta latviešu un krievu valodā.

Līdz ar filmas izrādīšanu uz lielajiem ekrāniem izdevniecībā Latvijas Mediji iznācis romāniņš bērniem «Viesnīca «Transilvānija» 3. Mošķu brīvdienas» grāmatas formātā un unikāls kalendārs 2019. gadam visiem filmas draugiem. Grāmata un kalendārs iegādājami Latvijas grāmatu veikalos, elektroniski veikals.la.lv un lielākajās preses tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu