Ieskaties skarbā pavāra Gordona Remzija mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Slavenais pavārs Gordons Remzijs, kas reizēm ir pazīstams ar visai skarbu uzvedību dažādos pavāru šovos, labprāt dalās ar fotoattēliem, kuros redzams viņa mājoklis un ikdienas gaitas. Gordons un Tana Remziji mitinās kādā no šikajiem Londonas namiem kopā ar bērniem, vecāko meitu Meganu, dvīņiem Džeku un Holiju un pastarīti Matildu.

Gordons ar sievu Tanu Londonas māju iegādājās jau 2002. gadā. Jau drīz pēc ievākšanās astoņu guļamistabu Viktorijas laikmeta mājiņā pavārs ierīkoja teju pusmiljonu mārciņu vērtu virtuves iekārtu, tādējādi pielāgojot virtuvi visām šefpavāra vajadzībām.

Šobrīd skarbā pavāra virtuve ir iekārtota, ievērojot jaunākās virtuves dizaina tendences - virtuves skapīši ir salvijas toņos, bet virtuves virsma ir veidota no melnas akmens masas.

@megan__ramsay is home!! Yippee!!!'

A post shared by All about the girl (@tanaramsay) on

Gordona Remzija jaunākajai meitai Matildei jeb Tillijai nu ir arī pašai savs televīzijas raidījums, kurā visai bieži ir manāms arī Remziju smalkais mājoklis. Šajā Gordona Instagram profilā publicētajā videoklipā ir redzams gan koridors, gan virtuve, gan arī neliels ieskats ģimenes viesistabā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu