Pugačova: Mēs ar Galkinu guļam atsevišķās guļamistabās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova reti sniedz ieskatu savā privātajā dzīvē, taču jaunākajā intervijā interneta šovā «ОМ» dziedātāja pirmo reizi 10 gadu laikā atklāti runāja par attiecībām ar viņas 42 gadus veco vīru, humoristu Maksimu Galkinu.

Dziedātāja atzina, ka ilgu laiku ir šaubījusies, vai viņai nepieciešams stāties laulībā ar tik jaunu vīru, taču Galkins sievieti mierinājis un teicis, ka kopā ar viņu Pugačovai vairs ne par ko nav jāuztraucas. «Es pirmo reizi sajutos laimīga, esot precēta. Es līdz tam nemaz nezināju, kā tas ir - būt laimīgā laulībā. Kaut kādi vīri man bija – viens direktors, cits vispār... Un ar Filipu viss skaidrs, tā vienkārši vajadzēja. Un tagad es skatos uz Maksu, bet viņš tik jauns, skaists, gudrs, ar humora izjūtu, nedzer, nepīpē un ir saimniecisks. Es joprojām nesaprotu, kā man ar viņu ir tā paveicies. Cik gan vajadzēja izmēģināt, lai atrastu savu īsto laimi.»

Neskatoties uz ģimenes idilli, Pugačova ar Galkinu guļ atsevišķās istabās, turklāt šādi ir dzīvojusi arī ar citiem saviem vīriem. «Mūsu māja ir celta kā pils, bet, ieejot iekšā, tā nemaz nav tik liela. Lizai, Garikam, Kristīnai un Klaudijai ir savas istabas. Arī man un vīram ir savas istabas, jo es visu mūžu ar vīriešiem esmu gulējusi atsevišķās gultās. Sapnis par pili bija tieši Maksam.»

Dziedātāja atzina, ka vienīgais, kas viņu šobrīd satrauc, ir novecošana un vecumdienas, taču sociālo tīklu nievājošie komentāri viņu neietekmē.

«Esmu nogurusi lasīt par to, cik izskatos veca. Jā, es esmu veca un nevaru tur neko līdzēt. Un es neteikšu, ka man ir jauna dvēsele. Es novecoju, turklāt arvien biežāk, ejot gulēt, baidos, vai vispār pamodīšos. Taču galvenais ir vēlme izdzīvot katru mirkli. Šobrīd ir brīdis, kad nedomāju par gadiem, bet par dienām,» atklāja estrādes dīva.

Par bērnu audzināšanu Pugačova atklāja, ka savas atvases viņi nesoda, tā vietā cenšoties paskaidrot bērniem viņu kļūdas. Tāpat dziedātājai nepatīk, ka Galkins sociālajos tīklos regulāri publicē foto un video ar abu kopīgajiem dvīņiem, jo Pugačova labprāt bērnu gaitas paturētu noslēpumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu