Grupas «Panic! At The Disco» solists paziņo, ka ir panseksuāls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ilggadējais LGBT komūnas aizstāvis, rokgrupas «Panic! At The Disco» vokālists, dziesmu autors un multiinstrumentālists Brendons Jūrijs (31) intervijā žurnālam «Paper» atklājis, ka identificējas kā panseksuālis - indivīds, kuru interesē visu dzimumu un seksualitāšu pārstāvji (panseksualitāte ignorē atšķirības starp dzimumiem, orientējoties tikai uz garīgo tuvību, sapratni un savstarpēju cieņu).

«Es esmu precējies ar sievieti un viņu ļoti mīlu, taču man simpatizē arī vīrieši, man vissvarīgākais ir personība [..] Jā, laikam kvalificējos kā panseksuālis, man vienalga. Ja cilvēks ir lielisks, tad cilvēks ir lielisks. Man vienkārši patīk indivīdi, kuriem sirds ir īstajā vietā. [..] Varētu teikt, ka es «iznāku no skapja» kā panseksuālis,» izdevumam «Paper» pastāstīja dziedātājs.

Kā zināms, Brendons ar savu sievu Sāru Orzečovsku (31) iepazinās «Panic! At The Disco» tūres laikā 2008. gadā, bet abi laulības ostā iestūrēja 2013. gadā.

Happy Valentine's Day my love. You make me THIS ☝?happy. ❤

A post shared by Brendon Urie (@brendonurie) on



Vacation all I ever wanted ???

A post shared by Brendon Urie (@brendonurie) on





Happy 4th

A post shared by Brendon Urie (@brendonurie) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu