Spoguļi, kas pārņēmuši sociālos tīklus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Katrā mājā ir vismaz viens spogulis, taču vai tas ir sociālo tīklu Instagram un Pinterest vērts? Aplūko, kāda spoguļa dizains ir teju vai pārņēmis sociālos tīklus un ideju mājaslapas. Varbūt šādam spogulim ir vieta arī tavās mājās.

Apaļi spoguļi bijuši interjera sastāvdaļa jau kopš seniem laikiem, periodiski tie nāk modē, tad atkal pazūd, taču šogad apaļie spoguļi ir atgriezušies ar pamatīgu joni. Arvien vairāk interneta vietnēs un sociālajos tīklos parādījušies apaļas formas spoguļi ar melniem, rozā zelta vai zelta rāmjiem.

A post shared by @treehouse_styling on

Šāda veida dekors iederas ne tikai šikā vannas istabas interjerā, bet arī dzīvojamajās istabās un guļamistabās, kur spoguļi teju vai aizstāj gleznas un citus sienas rotājumus. Turklāt tos var lietot arī telpas paplašināšanai un izgaismošanai - pieliec to pretī logam vai uz kādas logam blakusesošas sienas.

Britu mēbeļu un interjera dizaina izplatītājs «Habitat» pat atklājis, ka pērnvasar izlaistā apaļo spoguļu kolekcija tika izpirkta vien dažu nedēļu laikā.

Apaļie spoguļi ir integrējami visdažādākajos interjeros - īpaši modernās telpās, maskulīnā vīru alā, mazu meiteņu guļamistabā un pat elegantās vannas istabās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu