Pasaules kausa ieguvējs Pavārs varētu pievienoties Minhenes "Bayern"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola izlases aizsargs un nesenais Pasaules kausa ieguvējs Benžamēns Pavārs vasaras pāreju periodā varētu pastiprināt Minhenes "Bayern" sastāvu.

Pavārs, kurš pagājušajā nedēļā kopā ar Franciju triumfēja Pasaules kausa izcīņā un bija stabils pamatsastāva futbolists, vēl pirms turnīra bija vienojies ar "Bayern" par iespējamu pievienošanos komandai 2019.gadā, taču Vācijas televīzija SWR ziņo, ka 22 gadus vecā spēlētāja pašreizējā komanda "VfB Stuttgart" jau šobrīd ir saņēmusi 35 miljonu eiro piedāvājumu.

"Pagaidām neko nevaru prognozēt. Šobrīd esmu Štutgartes komandas spēlētājs un vēl nezinu, kur iesākšu jauno sezonu," sacīja Pavārs. "Esmu laimīgs "VfB Stuttgart" klubā."

Pavārs Pasaules kausa izcīņā nospēlēja visas septiņas spēles, kā arī guva skaistus vārtus astotdaļfināla spēlē pret Argentīnu.

Savas karjeras laikā viņš "VfB Stuttgart" sastāvā nospēlējis 57 spēles, gūstot divus vārtus, bet iepriekš viņš profesionālo karjeru uzsāka Francijas klubā "Lille", kur spēlētājs aizvadīja 24 mačus.

Viņš bijis arī Francijas U-19 un U-21 izlašu dalībnieks, bet galvenajā izlasē nospēlējis 12 spēles, debijas vārtus gūstot tieši pret Argentīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu