"Riga" futbolisti 11 metru pēcspēles sitienos zaudē Sofijas CSKA

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas futbola klubs "Riga" ceturtdien savā laukumā "Skonto" stadionā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē dramatiskā spēlē 11 metru pēcspēles sitienos zaudēja Bulgārijas vienībai Sofijas CSKA un izstājās no tālākās dalības turnīrā.

"Riga" komanda pēc pamatlaika un papildlaika bija vadībā ar 1:0, bet divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 1:1, jo Sofijas klubs pirms nedēļas savās mājās uzvarēja ar tādu par rezultātu. Savukārt pēcspēles "pendelēs" ar 5:3 uzvarēja CSKA vienība, nodrošinot sev ceļazīmi uz kvalifikācijas otro kārtu.

Tajā Bulgārijas klubs tiksies ar Mēdlingas "Admira Wacker" no Austrijas.

Spēle bija dramatisma pilna, jo abas komandas maču pabeidza desmit vīru sastāvā, savukārt otrā puslaika izskaņā "Riga" vārtsargs Roberts Ozols atvairīja 11 metru soda sitienu, kuru pats bija nopelnījis.

Savukārt pēcspēles sitienos CSKA vīri realizēja visus piecus sitienus, kamēr "Riga" rindās kļūdījās serbu uzbrucējs Darko Lemajičs, kurš sita pāri vārtiem.

Latvijas kluba labā pamatlaikā vārtus 44.minūtē guva centra aizsargs Antonijs Černomordijs, savukārt CSKA komanda no cīņas 74.minūtes spēlēja mazākumā, jo par diviem brīdinājumiem no laukuma tika noraidīts portugālis Tjagu Rodrigešs, kurš guva vienīgos vārtus abu komandu pirmajā mačā.

Savukārt papildlaikā, kad ritēja cīņas 109.minūte, sarkano kartīti saņēma arī "Riga" serbu futbolists Štefans Paničs, kurš arī nopelnīja divus brīdinājumus.

Savukārt pēc 11 metru itienu sērijas, laukumā abu komandu futbolistu starpā izcēlās asumi un dūru vicināšana, līdz ar to spēles tiesnesis vēl vismaz diviem spēlētājiem parādīja sarkanās kartītes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu