"Positivus" telšu pilsētiņa ir atvērta ikvienam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

"Positivus" festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti piektdien, taču jau ceturtdien pirmie apmeklētāji varēja sākt iekārtoties Telšu pilsētiņā. Aplūko pirmos foto no Salacgrīvas! 

Positivus Telšu pilsētiņa, kas ik gadu uzņem tūkstošiem apmeklētāju ir jau atvērta. Darbu sākusi arī festivāla oficiālā autostāvvieta. Check-in punkts pie ieejas Telšu pilsētiņā darbosies bez pārtraukuma līdz pat pirmdienas plkst. 01:00, savukārt apmeklētāji telšu pilsētiņā varēs uzturēties līdz pirmdienai, 23. jūlijam plkst. 16:00, lai mājup dotos kārtīgi izgulējušies.

Positivus festivāla teritorija tiks atvērta rīt, 20. jūlijā, plkst. 12:00, kad darbu sāks arī Check-in punkts pie galvenās festivāla ieejas Salacgrīvā. Lai nebūtu jādrūzmējas rindā pie ieejas, Positivus trīs dienu biļetes pret festivāla aproci joprojām var apmainīt arī Rīgas CHECK-IN punktā koncertzālē Palladium, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Telšu pilsētiņas biļešu noteikumi

Biļete ieejai Telšu pilsētiņā derīga tikai komplektā ar derīgu festivāla ieejas biļeti. Vienas dienas biļete komplektā ar Telšu pilsētiņas ieejas biļeti nodrošina iekļūšanu Telšu pilsētiņā tās dienas laikā, kurā ir derīga iegādātā festivāla biļete. (Piemēram, sestdienas koncertu apmeklētāji Telšu pilsētiņā nakšņot varēs naktī no sestdienas uz svētdienu u.tml.). Arī divu dienu biļešu īpašnieki, kas iegādājušies Telšu pilsētiņas ieejas biļeti, nakšņot Telšu pilsētiņā var naktīs, kas seko apmeklētajiem koncertiem. (Piemēram, piektdienas un sestdienas biļešu īpašnieki nakšņojot Telšu pilsētiņā var pēc piektdienas un sestdienas koncertiem).

Biļete ieejai Telšu pilsētiņā ir jāiegādājas arī katram Daydreamers VIP telts iemītniekam. Kemperu stāvvietas biļetē iekļautas 4 biļetes ieejai Telšu pilsētiņā. Ja kemperī uzturēsies vairāk cilvēku, pārējiem iekļūšanai Telšu pilsētiņā jāpērk papildu aproces. Festivāla apmeklētāju ērtībām Telšu pilsētiņā būs pieejama mantu glabātuve, mobilo tālruņu uzlāde, izmantojot savu lādētāju, kā arī par atsevišķu samaksu ārpus Telšu pilsētiņas duša.

Darbu sāk arī festivāla oficiālā stāvvieta

Šogad iebraukšana autostāvvietā būs jaunā vietā. Ierodoties Salacgrīvā,  rūpīgi jāseko ceļa malā izvietotajām norādēm. Iebraukšana festivāla oficiālajā autostāvvietā būs no citas puses. Uzreiz aiz benzīna uzpildes stacijas «Circle K» nepieciešams nogriezies uz Zaļo ielu, tālāk, sekojot norādēm vai ievadot navigācijas sistēmā Zaļā iela 19, būsi sasniedzis galamērķi!

Maksa par iebraukšanu Positivus oficiālajā autostāvvietā ir 8 eiro un tiek noteikta par katru iebraukšanas reizi, neatkarīgi no stāvvietā pavadīto stundu skaita. Ja festivāla laikā paredzēts vairākkārt iebraukt un izbraukt no autostāvvietas, iesakām iegādāties abonementu, kura cena ir 20 eiro.

Automašīnā ir atļauts nakšņot, taču stāvvietā ir aizliegts būvēt teltis vai nojumes, kā arī izmantot grilu un tml. ierīces, kā arī kurt ugunskurus. Novietojot kemperi automašīnu stāvvietā, viena iebraukšanas reize maksās 20 eiro. Kemperus varēs novietot arī īpašajā kemperu zonā jeb Treileru parkā. Treileru parks atradīsies norobežotā teritorijā iepretim Telšu pilsētiņai, un tajā iekļūt varēs tikai kemperu iemītnieki. Kempera vieta ar elektrības pieslēgumu maksās 70 eiro, savukārt bez elektrības – 40 eiro. Ja uz festivālu dodies ar motociklu, viena iebraukšanas reize automašīnu stāvvietā maksās 5 eiro, savukārt motocikla abonements 3 dienām – 15 eiro. Ar festivāla noteikumiem plašāk var iepazīties www.positivusfestival.com.

Visu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā «Programma», kā arī mobilajā lietotnē Positivus'18, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

Uz galvenās skatuves: Nick Cave & The Bad Seeds, The Prodigy, Years & Years. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu