Medijs: Entonijs aizmainīts uz "Hawks"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Russell Isabella/USA Today Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijusī līgas superzvaigzne Karmelo Entonijs ir aizmainīts uz Atlantas "Hawks" komandu, taču spēlētāja līgums tikšot izpirkts, ziņo ESPN. 

Oklahomasitijas "Thunder", Atlantas "Hawks" un Filadelfijas "76ers" veikušas darījumu, kā rezultātā Entonijs, Džastins Andersons un 2022. gada pirmās kārtas drafta izvēle nonāks Altantā, bet "Thunder" iegūs jauno saspēles vadītāju Denisu Šrēderu un Timoteju Kabarotu. Savukārt "76ers" ieguvusi 27 gadus veco centra spēlētāju Maiku Muskalu. 

Aizmainot Entoniju, "Thunder" komanda ietaupīs gandrīz 100 miljonus dolāru. 

Kā ziņo ESPN, tad Atlantas komanda izpirks Entonija līgumu, tādējādi spēlētājs kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai līgas komandai.

Par potenciālajām komandām, kuras varētu piesaistīt 34 gadus veco basketbolistu tiek minētas Hjūstonas "Rockets", Losandželosas "Lakers" un Maiami "Heat".

Aizvadītā sezona bija Entonija sliktākā karjerā - vidēji spēlē basketbolists guva 16,2 punktus, atdeva 1,3 rezultatīvu piespēli, kā arī izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu