Neimars neplāno pamest Parīzes "Saint-Germain" komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars neplāno pamest Francijas čempionvienību Parīzes "Saint-Germain" (PSG), apklusinot spekulācijas, ka viņš varētu pārcelties uz citu klubu.

Iepriekš vairākkārt izskanēja baumas, ka Neimaru varētu nopirkt Madrides "Real" vienība, kura nesen šķīrās no sava līdzšinējā līdera Krištianu Ronaldu. Iepriekš Spānijas televīzijā (TVE) izskanēja informācija, ka "Real" grasās iegādāties brazīliešu uzbrucēju, turklāt pārejas summa tika nosaukta 310 miljonu eiro apmērā. Šīs baumas "Real" kluba vadība noliedza.

Arī Neimars tagad paziņojis, ka nedomā pārcelties.

"Es palieku Parīzē, jo man ir līgums," ceturtdien Sanpaulu žurnālistiem sacīja brazīlietis, kurš piedalījās izsolē, kurā tika vākti līdzekļi viņa labdarības fondam.

PSG pagājušajā vasarā Neimaru par 222 miljoniem eiro, kas ir pasaules futbola transfēru rekords, nopirka no cita spāņu kluba "Barcelona".

Tiesa, baumas par Neimara pāreju nenoplok, jo ceturtdien britu mediji ziņoja, ka PSG komanda ir gatava uzklausīt piedāvājumus par futbolista pārdošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu