Anna Rozīte skaidro lēmumu apprecēties Botāniskajā dārzā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

11. jūlijā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā gredzenus mija TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte un uzņēmējs Gints Feders. Sarunā ar izdevumu "Vakara Ziņas" jaunā sieva atklāj, kā noritējusi kāzu ceremonija. 

Kā skaidro Rozīte, Botāniskais dārzs viņai ir mīļa vieta, turklāt asociējas ar tuviem cilvēkiem un svarīgiem dzīves notikumiem. "Kāzas bija vēlme svinēt Rīgā, bet lai tomēr ir dabas klātbūtne, tāpēc Botāniskais dārzs šķita perfekta izvēle no dažādiem aspektiem. Bija milzīga mīlestības, kopības, komandas un ģimenes sajūta. Kā arī liela pateicība par visu, kas mums ir dots!"

Anna savā īpašajā dienā bija tērpusies līgavas kleitā no modes mākslinieces Katjas Šehurinas kāzu kleitu kolekcijas. 

"Man nekad nav bijis sapnis par kāzām un kāzu kleitu. Šo faktu izmainīja satikšanās ar Gintu. Kleitu izvēlē man svarīgi bija, lai tā ir viegla un ērta, jo vēlējos justies brīvi savā kāzu dienā. Modes mākslinieces Katjas Šehurinas tērpi, protams, neatstāj vienaldzīgu to dizaina dēļ. Man vistuvākā likās grieķu stila Katjas dizainētā kāzu kleita, jo tieši Grieķijā pirms diviem gadiem Gints mani bildināja," par skaisto dzīves notikumu pastāsta Rozīte. 

Jaunajam pārim precoties, laulības gredzenus uzdāvinājis Annas tētis. Pēc kāzām Anna Rozīte ir saglabājusi savu uzvārdu. 

Pāris ir kopā no 2015. gada, taču abiem ir arī iepriekšēja attiecību pieredze. Annai attiecībās ar Mārtiņu Kozlovski ir meitiņa Emīlija, bet Gintam iepriekšējā laulībā ar Ievu Federu dzimuši divi dēli - Henrijs un Georgs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu